Aku duwe hubungan seks karo bosku kanggo nambah gaji

Anonim

Halo, jenengku Letícia, dawane meh 1,80 meter, kanthi rambut pirang alami lan mata coklat sing cerah banget. Aku lancip lan rupane. Yen dudu umur, mesthine aku bakal nandur modal ing karir modeling, nanging aku wis kasep tangi. Aku kudu wareg karo kahanan sing kasedhiya. Aku kerja ing perusahaan akuntansi sing gedhe, umure 36 taun, aku bisa ujar manawa aku wanita sing apik banget lan wis akeh sesambetan erotis ing uripku. Nganti 2 taun kepungkur, gajihe 1.400,00. Dhuwit sithik kanggo urip sing dakkarepake, sawise kabeh aku kepengin metu lan seneng-seneng. Untunge, umume ing klub-klub wengi sing dakbukak, aku arang banget matur nuwun marang kaendahanku lan salah sawijining mitra ing perusahaan tresna banget marang aku, sanajan wis omah-omah lan aku seneng banget. Nalika dheweke wiwit meksa banget karo kaendahanku, dheweke saben dina nandur modal kanggo nyoba nyoba menang, aku wong bodho, sanajan dheweke kalebu pria sing apik banget ing umur 49-an, aku mesthi kepincut karo luwih akeh wong enom. Ing sawijining dina, dheweke ora bisa nolak pesona aku lan muni mesem: “Apa sing bakal sampeyan lakoni? Apa sampeyan bakal angel? Apa aku iki elek? Aku pengen kowe “. Aku kandha yen nalika pisah, kita bakal mangan bengi. Ing sawijining dina ana sawetara potongan ing perusahaan kasebut. Dheweke guyonan ngandhani yen aku mangan bareng, aku ora bakal kalebu ing dhaptar redhundhansi. Aku butuh dhuwit lan nampa proposal. Aku takon babagan garwane lan dheweke kandha yen dheweke bakal absen suwene 9 dina, nalika dheweke plancong ing luar negeri, njaluk aku mangan ing omah supaya ora ana sing ndeleng dheweke. Aku lunga menyang omahe, tanpa duwe rencana. Kita mangan lan ngomong babagan macem-macem subjek, nanging biasane babagan urip pribadi. Dheweke crita yen dheweke ngapusi bojone amarga ora trima karo dheweke. Ing sawetara wektu, dheweke nggawe lagu lan njaluk aku nari dadi bocah wadon enom. Aku ora ragu lan nari karo dheweke. Tari kasebut nggawa momen semangat lan sawise ngobrol lan sawetara botol anggur, dheweke banjur ngambung aku. Sawise pirang-pirang ciuman sing kuat, dheweke nyelehake tangane alon-alon ing rokku, ndemek bokongku lan ndemek supaya bisa nggawe orgasme sing paling apik. Kita turu sakloron, dheweke duwe aku kaya ora nate ditindakake wong liya, dheweke nyedhot pusku kaya ora diisep liyane, dheweke nyedhot puting susu nganti aku ilang etase sing diwenehake nalika wengi sing kuat. Nalika rampung sesambungan, aku dadi wareg yen ora ana ruangane sing kudu nuwun sewu, apa maneh mikir babagan akibat saka sing dakkarepake. Sawise kabeh, dheweke wis omah-omah lan bisa kompromi utawa ora kanggo profesional, amarga prestise dadi perusahaan ing perusahaan kasebut. Dina esuke, ing kantor, dheweke ngrawat aku kanthi apik lan kaya-kaya ora duwe apa-apa. Rong dina mengko, dheweke nyeluk aku ing parkiran kanggo “nggawa aku mulih” lan aku banjur turu maneh karo dheweke. Wektu iki luwih apik tinimbang sing sadurunge. Dheweke ngerti cara ngobati sundel kaya aku, nyelehake pitik jago gedhe 21 cm kaya sing dakkarepake ing bokong lan aku nggremes banget lan nuwuhake hawa nafsu. Aku ngombe susu kabeh lan dheweke nuduhake yen aku bakal dadi kekasih sing mesthi diidham-idhamake, dakjupuk rai, dakjebuki bokong lan dakwakake minangka sundel sing manut lan saya saya semangat. Ing sawijining dina, aku menyang kantor lan dheweke ngandhani yen tugasku wis tambah lan ana gajihe 500 reais. Dheweke malah ngandhani manawa keputusan direktur liyane. Aku ora nate ngrembug karo dheweke, sawise kabeh gegayuhan kita murni seksual. Ing wulan liyane, aku nampa bonus R $ 3.500, sing bakal dadi saben wulan, amarga produktif banget lan sajrone aku duwe hubungan karo bos, aku duwe loro hubungan paralel. Aku ora duwe sambat, dhuwit ekstra ing akun lan kesenengan seksual total!
Ing: https://www.xvideosincesto.com/fiz-sexo-com-meu-chefe-para-aumentar-meu-salario/

Halo, kanca-kanca.
Jenengku José Araujo de Souza, saka Belo Horizonte, Minas Gerais, Brasil, pangripta situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contos de sacanagem.com.br lan aku nerbitake ing JAVANÊS. Aku nyedhiyakake kabeh wong liwat situs web utawa email josearaujodesouza@yahoo.com.br kanggo menehi saran, kritik lan pendapat sing bisa dadi dhasar kanggo ningkatake gaweyan. Situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br ora disponsori lan mulane ora ngasilake dhuwit. Nulungi aku supaya tetep resik kaya iki, nyumbang apa wae kanggo pangopènane, liwat akun 43.725-5 Banco 3608-0 Banco do Brasil utawa tuku e-book ing:
AMAZON
https://www.amazon.com.br/s?
HOTMART
http://www.hotmart.com, br

Matur nuwun, saka manah.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s