Kuinka tapasin Melin

Kuinka tapasin MelinNimetön
Tänään kerron kuinka tapasin Melin!
Nimeni on Rodolfo, tuolloin olin naimisissa toisen, vielä 30-vuotiaiden, mutta jo 40-luvun loppupuolella olevan naisen kanssa. Hän työskenteli ahkerasti ja asui rauhallista elämää kotoa töihin ja töistä kotiin. Epäonnistunut avioliitto, jolla ei ole motivaatiota sukupuoleen, tekemään uusia asioita.
Hän oli erittäin rauhallinen kaveri, ilman fetissejä eikä ajatuksissani määriteltyjä seksuaalisia haluja. Silloin päätin eräänä päivänä asentaa flirttailusovelluksen ja tavata jonkun, joka voisi tuoda minulle tämän elämänilon, joka puuttui elämässäni.
Jotain hyvin outoa tapahtui, koska en usko olevani komea kaveri, se oli vain muutama minuutti sovelluksessa ja kaunein nainen, josta pidin, piti myös valokuvastani.
Vaihdoimme Whatsappia ja keskustelimme muutaman päivän, kunnes tapasimme henkilökohtaisesti, mutta se lopulta tapahtui. Hän oli kahvilan edessä, kevyt mekko, hiukset alaspäin, vaaleat, vaaleat silmät ja kaunein hymy, jonka olen koskaan nähnyt elämässäni. Menimme juomaan olutta, tilasimme leivonnaisia ​​ja yö kului hyvin nopeasti, mutta onnistuin ottamaan sirun ja antamaan hyviä suukkoja hänen täydelliseen suuhunsa ja sitten jätimme hyvästit, menimme taloon ja jatkoimme keskustelua whatsapp haluaa tapaamisen, mutta seuraavana päivänä menimme taas lounaalle, ja taas leivonnaiset olivat läsnä pöydällämme, myös olut. Paljon puhetta, paljon löytöjä, paljon naurua ja märkiä suukkoja, mutta tajuamatta sitä seksi.
Kolmannella treffipäivällä menimme taas lounaalle, mutta tällä kertaa lounaasta menimme suoraan motelliin, kuvittelin häntä viimeisten 3 päivän aikana kylvyssäni, hänen tuoksunsa oli ihana, suudelma myös, mutta en En tiedä kuinka Mel olisi sängyssä.
Saapuessani huoneeseen autoin häntä riisumaan ja hänellä oli yllään uskomattoman kaunis viininvärinen alusvaatteet, hänen tiikeri-ilme toivoen minua ja uskomaton haju lumoivat minut, voin sanoa, että ensimmäistä kertaa merkitsimme yhtä paljon kuin mikä tahansa muu hämmästyttävä seksi , se ei ollut niin typerää seksiä, se oli seksiä, jolla oli oikeus toiseen ja kolmanteen puoliskoon. Mutta puhutaan ensimmäisestä puoliskosta ..
Suutelin häntä ja nautin hänen upeasta alusvaatteestaan, laitoin käteni hänen reiteen, lihava reiden nainen, laitoin hänen alusvaatteensa ja imin hänen vasemman rintansa, hyvin selkeät, pienet ja kovat rinnat, päärynätyyli. Joten otin loput hänen vaatteistaan ​​ja panin hänet sänkyyn, levitin hänen jalkansa ja imin, imin tuon märän vaaleanpunaisen pillun paljon. Kun imin häntä, ajattelin “Vau, hän on mitä haluan koko elämäni”. En voinut ottaa himoa, vedin housuni alas ja tein yksinkertaisen isän ja äidin, sitten pidin hänen reiteistään ja tein upean paahdetun kanan, mutta parasta oli vielä edessä. Hän pyysi minua makaamaan ja alkoi ratsastaa kanssani, se oli paras swing, jonka olen koskaan nähnyt elämässäni. Joten päätin pitää hänen kaunista ja valtavaa persettään, kun hän ratsasti minua, se teki minusta kiimaisemman. Katsoin hänen silmiään, hän oli kiehtova, kaunis, tuoksuva, likaisilla kasvoilla, näytti siltä, ​​että hänestä olisi tullut seksijumalatar, se ei ollut sama enkelinäköinen tyttö, joka lumosi minut, kun katselin ensin kahvilaa, mutta se oli niin kaunis, mutta aivan eri tavalla.
Hyvät herrat, voin kertoa teille, mies tietää mikä on täydellinen pillu, se oli varmasti täydellinen pilluni, puhun oikein, koska juuri pussin syön joka päivä kun herään ja kun nukkun, koska tuon sukupuolen jälkeen , se oli Ajan myötä erosin vanhasta vaimostani ja menin naimisiin Melin kanssa.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s