Halo wilujeng siang.


Dina waktos pandemi ieu, kuring, sapertos jutaan jalma anu sumebar di dunya Gusti Allah abdi, minuhan kapencil sosial, jauh ti baraya, babaturan sareng kenalan, sono pisan ka sadayana, tapi nyuhunkeun ka Gusti ngajaga sareng ngadukung aranjeunna supados aranjeunna salamet . Dinten ayeuna, urang langkung saé tibatan kamari. Kami parantos ningali sinar harapan yén pangobatan pikeun COVID 19 parantos sumping. Vaksin parantos sayogi sareng kampanye vaksinasi masal dimimitian di panjuru dunya, ogé nambahan panilitian pikeun pangobatan anu ngubaran atanapi ngirangan karusakan panyakit anu nyerang urang. Sakumaha anu kuring lakukeun ti saprak mimiti pandemi, kuring nyobian nyumbang bagian kuring. Janten, nalika pensiunan, kuring tiasa cicing di bumi. Maca seueur sareng nyerat pisan. Hasilna, kuring nyebarkeun buku sanés ku HotMart. Kuring ngalakukeun naon anu kuring resep sareng abdi hoyong bagikeun ka anjeun. Kuring terang yén sababaraha anu masih resep kana buku digital. Tapi, dina titik ieu, langkung saé ulah aya kontak sareng buku fisik anu, upami diurus, tiasa janten pemancar COVID. Buku digital kirang janten faktor résiko pikeun kaséhatan urang. Kusabab kitu, kuring nyungkeun malahan babaturan anu henteu resep atanapi henteu acan biasa maca digital, ngabantosan nyebarkeun sareng nyebarkeun buku-buku kuring. Ku ngalakukeun ieu, aranjeunna ogé bakal ngabantosan kuring pikeun ngajaga situs wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contosdesacanagem.com.br aktip. Buku-buku kuring murah sareng, pikeun tiap-tiap penjualan dijual, bagian ditujukeun pikeun ngabantosan Ramacrisna Institute, lembaga bantuan sosial anu parantos aya salami 59 taun, ngalangkungan Kampanye “Hiji Persén” HotMart. Pelukan ti José Araujo de Souza
Abdi peryogi anjeun ngabantosan kuring teraskeun nyebarkeun buku kuring sareng ngajaga halaman wéb http://www.professorpoeta.com.br sareng http://www.contosdesacanagem.com.br
Mésér buku abdi di HotMart:

SILAH

https://go.hotmart.com/U44749191D

https://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

https://pay.hotmart.com/U44749191D

NGASAR

https://go.hotmart.com/C44974415K

https://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

https://pay.hotmart.com/C44974415K

MEREKA

https://go.hotmart.com/S45259445F

https://go.hotmart.com/S45259445F?dp=1

https://pay.hotmart.com/S45259445F

TI DIA

https://go.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

Operasi MUTUM

https://go.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/E45331045P

Operasi MUTUM

https://go.hotmart.com/T45282779J

https://go.hotmart.com/T45282779J?dp=1

https://pay.hotmart.com/T45282779J

CONSENOR – Utopia Puisi

https://go.hotmart.com/W45479018G

https://go.hotmart.com/W45479018G?dp=1

https://pay.hotmart.com/W45479018G

CONSENOR – Utopia Puisi

https://go.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

Aranjeunna (Fiksi érotis tina kenangan séksual aranjeunna)

https://go.hotmart.com/E45331045P

https://go.hotmart.com/E45331045P?dp=1

https://pay.hotmart.com/E45331045P

TI DIA (Fiksi érotis ngeunaan kenangan séksual ti aranjeunna)

https://go.hotmart.com/M45318843L

https://go.hotmart.com/M45318843L?dp=1

https://pay.hotmart.com/M45318843L

BULAN

https://go.hotmart.com/N45907540J

https://go.hotmart.com/N45907540J?dp=1

https://pay.hotmart.com/N45907540J

Dongéng Érotis Anu Kualitas
https://go.hotmart.com/D46571693O

https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1

https://pay.hotmart.com/D46571693O

Dongéng Érotis Anu Kualitas

https://go.hotmart.com/D46571693O

https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1

https://pay.hotmart.com/D46571693O

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s