Pershendetje Mirembrema.


Në këtë kohë pandemike, unë jam, si miliona njerëz të shpërndarë në të gjithë këtë botë të Zotit Tim, duke përmbushur izolimin shoqëror, larg të afërmve, miqve dhe të njohurve, duke humbur shumë të gjithë, por i kërkoj Zotit që t’i mbrojë dhe mbështesë ata në mënyrë që ata të mbijetojnë . Sot, ne jemi më mirë se dje. Ne tashmë shohim një rreze shprese se shërimi për COVID 19 tashmë po vjen. Vaksinat janë tashmë të disponueshme dhe fushatat masive të vaksinimit po fillojnë në të gjithë botën, si dhe kërkime në rritje të konsiderueshme për ilaçe që shërojnë ose zvogëlojnë virulencën e sëmundjes që na mundon. Siç kam bërë që nga fillimi i pandemisë, përpiqem të jap pjesën time. Kështu që, duke qenë në pension, mund të qëndroj në shtëpi. Duke lexuar shumë dhe duke shkruar shumë. Si rezultat, unë jam duke botuar edhe një libër nga HotMart. Po bëj atë që më pëlqen dhe dua ta ndaj me ju. Unë e di se pak janë ende të interesuar për librat dixhitalë. Por, në këtë pikë, është mirë të shmangni kontaktin me libra fizikë që, duke u trajtuar, mund të bëhen transmetues të COVID. Libri dixhital është më pak një faktor rreziku për shëndetin tonë. Prandaj, unë kërkoj që edhe ata miq që nuk u pëlqejnë ose nuk janë mësuar ende me leximin dixhital, të ndihmojnë në përhapjen dhe botimin e librave të mi. Duke bërë këtë, ata gjithashtu do të më ndihmojnë të mbaj aktive faqet e internetit http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contosdesacanagem.com.br. Librat e mi janë të lirë dhe, për çdo shitje të bërë, një pjesë ka për qëllim të ndihmojë Ramacrisna Instituti, një institucion i ndihmës sociale që ekziston për 59 vjet, përmes fushatës “Një përqind” të HotMart. Përqafime nga José Araujo de Souza
Kam nevojë që ju të më ndihmoni të vazhdoj botimin e librave të mi dhe të mirëmbaj faqet e internetit http://www.professorpoeta.com.br dhe http://www.contosdesacanagem.com.br
Blini librat e mi në HotMart:

KALIM

https://go.hotmart.com/U44749191D

https://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

https://pay.hotmart.com/U44749191D

GRUBING

https://go.hotmart.com/C44974415K

https://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

https://pay.hotmart.com/C44974415K

TYRE

https://go.hotmart.com/S45259445F

https://go.hotmart.com/S45259445F?dp=1

https://pay.hotmart.com/S45259445F

PREJ TYRE

https://go.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

OPERACIONI I VEPRIMIT

https://go.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/E45331045P

OPERACIONI I VEPRIMIT

https://go.hotmart.com/T45282779J

https://go.hotmart.com/T45282779J?dp=1

https://pay.hotmart.com/T45282779J

KONSENSORI – Një Utopi Poetike

https://go.hotmart.com/W45479018G

https://go.hotmart.com/W45479018G?dp=1

https://pay.hotmart.com/W45479018G

KONSENSORI – Një Utopi Poetike

https://go.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

E TYRE (trillimet erotike të kujtimeve të tyre seksuale)

https://go.hotmart.com/E45331045P

https://go.hotmart.com/E45331045P?dp=1

https://pay.hotmart.com/E45331045P

NGA ATA (trillime erotike e kujtimeve seksuale prej tyre)

https://go.hotmart.com/M45318843L

https://go.hotmart.com/M45318843L?dp=1

https://pay.hotmart.com/M45318843L

CRUCE

https://go.hotmart.com/N45907540J

https://go.hotmart.com/N45907540J?dp=1

https://pay.hotmart.com/N45907540J

Përralla Erotike Cilësore
https://go.hotmart.com/D46571693O

https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1

https://pay.hotmart.com/D46571693O

Përralla Erotike Cilësore

https://go.hotmart.com/D46571693O

https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1

https://pay.hotmart.com/D46571693O

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s