Halo sugeng siang.


Ing jaman pandemi iki, aku kaya pirang-pirang yuta wong sing sumebar ing jagad Allahku, sing nindakake pamisahan sosial, adoh saka sanak sedulur, kanca lan kanca sing kenal, aku kelangan kabeh wong, nanging nyuwun marang Gusti supaya nglindhungi lan ndhukung supaya dheweke bisa urip . Dina iki, kita luwih apik tinimbang wingi. Kita wis ndeleng sinar pangarep-arep manawa obat COVID 19 wis teka. Vaksin wis kasedhiya lan kampanye vaksinasi massal diwiwiti ing saindenging jagad, uga nambah riset kanggo obat-obatan sing ngobati utawa nyuda penyakit penyakit sing nyebabake kita. Kaya sing daklakoni wiwit wiwitan pandemi, aku nyoba menehi sumbangan. Dadi, yen wis pensiun, aku bisa tetep omah. Maca akeh lan nulis akeh. Asile, aku nerbitake buku liyane dening HotMart. Aku nindakake apa sing dakkarepake lan aku pengin bareng karo sampeyan. Aku ngerti manawa ana sawetara sing isih seneng karo buku digital. Nanging, ing titik iki, luwih becik ngindhari kontak karo buku fisik sing, yen ditangani, bisa dadi pemancar COVID. Buku digital kurang saka faktor risiko kesehatan kita. Mula, aku njaluk supaya kanca-kanca sing durung seneng utawa durung biyasa maca digital, mbantu nyebarake lan nerbitake bukuku. Kanthi nindakake iki, dheweke uga bakal ngrewangi aku supaya situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br aktif. Bukuku murah lan, kanggo saben adol didol, bagean kanggo nggawe Ramacrisna Institut, lembaga pitulung sosial sing wis ana suwene 59 taun, liwat Kampanye “One Persen” HotMart. Pelukan saka José Araujo de Souza
Aku butuh sampeyan mbantu aku terus nerbitake buku lan njaga situs web http://www.professorpoeta.com.br lan http://www.contosdesacanagem.com.br
Tuku bukuku ing HotMart:

CROSSING

https://go.hotmart.com/U44749191D

https://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

https://pay.hotmart.com/U44749191D

GROSSING

https://go.hotmart.com/C44974415K

https://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

https://pay.hotmart.com/C44974415K

KANGGO

https://go.hotmart.com/S45259445F

https://go.hotmart.com/S45259445F?dp=1

https://pay.hotmart.com/S45259445F

SAKING SAKA

https://go.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

https://pay.hotmart.com/V45230745B

OPERASI MUTUM

https://go.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/I45282236I

https://pay.hotmart.com/E45331045P

OPERASI MUTUM

https://go.hotmart.com/T45282779J

https://go.hotmart.com/T45282779J?dp=1

https://pay.hotmart.com/T45282779J

CONSENOR – Utopia Puisi

https://go.hotmart.com/W45479018G

https://go.hotmart.com/W45479018G?dp=1

https://pay.hotmart.com/W45479018G

CONSENOR – Utopia Puisi

https://go.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

https://pay.hotmart.com/L45498174M

Dheweke (Fiksi erotis kenangan seksual)

https://go.hotmart.com/E45331045P

https://go.hotmart.com/E45331045P?dp=1

https://pay.hotmart.com/E45331045P

Saka dheweke (Fiksi erotis kenangan seksual saka dheweke)

https://go.hotmart.com/M45318843L

https://go.hotmart.com/M45318843L?dp=1

https://pay.hotmart.com/M45318843L

CRUCE

https://go.hotmart.com/N45907540J

https://go.hotmart.com/N45907540J?dp=1

https://pay.hotmart.com/N45907540J

Dongeng Erotis Kualitas
https://go.hotmart.com/D46571693O

https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1

https://pay.hotmart.com/D46571693O

Dongeng Erotis Kualitas

https://go.hotmart.com/D46571693O

https://go.hotmart.com/D46571693O?dp=1

https://pay.hotmart.com/D46571693O

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s