Hej.

Endelig trak sig tilbage efter mere end et halvt århundredes arbejde inden for uddannelsesområdet. I løbet af hele denne tid forsøgte jeg at lære, forbedre og følge med de konstante og meget hurtige ændringer, som jeg kunne være vidne til i den verden, jeg bor i, fra begyndelsen af ​​70’erne til 2020, da vi blev overrasket over ankomsten af ​​Corona Virus og tvang os til pålægge tilbagetrækning af hjem og social afstand. Da vi ikke var forberedt på denne triste nyhed, måtte vi improvisere vores daglige handlinger. En af de største vanskeligheder, vi står overfor, er at holde vores tid fyldt. Dage holdt op med at have 24 timer til at blive uendelige. Og sådan er de også. De slutter aldrig. De fusionerede med nætterne. Daggry og skumring er ikke længere referencen for vores aktiviteter. Begrænset derhjemme er vi nødt til at udnytte vores tid bedre, og mange gange befinder vi os i et par øjeblikke uden noget at gøre. Det er når vi føler os bange, tabte, hjælpeløse, og nogle af os bliver drevet til fortvivlelse. Inde i vores huse opbrugte vi, hvad vi skulle gøre, værelse for værelse. Udenfor, hvor vi blev distraheret og tilbragte meget af vores inaktiv tid, så den forbandede lille ting at se os og vente på os. Nådeløs og grusom. Det værste er, at det dræber os. Så forsigtig som vi er, afhænger vores sikkerhed og vores overlevelse ikke kun af os under denne pandemi. Alle de andre, der bor sammen med os på vores planetjord, tæt eller ikke, velkendte eller ikke, kendte eller ukendte, enhver, der uanset årsag vover derude, bliver ansvarlig for vores sikkerhed. Eller for at gøre os forurenede. Det, der er sikkert, er, at i dette år 2021 er vi nødt til at forstå behovet for at programmere os selv til bedre at udnytte vores tid. Hver af os har brug for at gøre vores del, uanset hvor vi er, for at vi kan overleve. Håber og beder til Gud om, at han ikke vil lade os miste håbet i opdagelsen af ​​vacciner og medicin, der kan fjerne denne farlige fjende fra vores liv. Og lad dette ske hurtigt. I mellemtiden er min tid i vid udstrækning brugt på det, jeg bedst kan lide at gøre: at læse meget og skrive meget. Så for dem, der bruger deres tid som jeg, gør jeg alle de bøger, jeg skriver tilgængelige på HotMart-platformen via linkene:

OVERFART

Digte og noveller, som jeg kalder “Blitz”, og som taler om kærlighed, længsel, lidenskab, glæde, smerte, drømme, tab, længsel, afstand, lykke, håb, tro Enkelt sprog. Aktuelle temaer. Musikalitet. Blød romantik. Magi og charme. Født fra øjeblikke af inspiration havde de som deres sidste destination bunden af ​​en skuffe i ethvert skrivebord, hvor de ville blive begravet og glemt. I dag bliver de verdens børn. De har været mine i lang tid. Nu er de dine. Gør dem bedst af dem.

https://go.hotmart.com/U44749191D

https://go.hotmart.com/U44749191D?dp=1

Adgang. Købe det. Oplys.

Dette er den måde, jeg fandt på at forsøge at hjælpe dem, der ligesom mig har brug for at bruge den tid, de har, og indsætte sig i pleje for at fortsætte med at overleve.

Jeg omfavner alle og jeg beder til Faderen til enhver tid, så han ikke stripper os, beskytter os og beskytter os. José Araujo de Souza

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s