INISI SEKSUAL kuring


Anonim
Nulis dongéng érotis mangrupikeun pangalaman anu teu pernah dipikirkeun pikeun hirup ku kuring, tapi sakumaha dina kahirupan teu tiasa disebatkeun yén kuring moal pernah nginum cai ieu, hayu.
Sapertos carita anu saé, kumaha leres, éta bakal salawasna aya sentuhan implengan sareng imajinasi. Milik kuring moal béda, tapi kuring nyimpen sakabeh kanyataan, ngan nyoba spice up sababaraha fakta tanpa distort eusi na. Tujuanana nyaéta pikeun ngobrolkeun ngeunaan waktos-pangalaman anu mimiti kaalaman séksual kuring. Dugi ka 21 taun kuring parawan, murni sareng suci. Teu sangka upami aranjeunna némpél ka kuring kuring bakal lirén janten parawan, anu ngan bakal kajadian nalika kuring nikah atanapi bener-bener mikanyaah batur. Abdi hoyong kahirupan anu henteu kitu.
Kuring guru sareng dina waktos éta kuring damel di sakola ageung di kota kuring, dimana guru Pendidikan Jasmani damel anu ngagumbirakeun kuring sareng cara anjeunna ngurus barudak, kalayan getol pisan, sayang sareng perhatian.
Saur sihir kuring katarima ku guru, anu mimiti ngagoda sareng kuring, anu kuring balik deui beuki aub.
Urang kaluar heula sareng anjeunna, kalayan sopan sareng hormat, bahkan henteu nyobian nyium kuring. Kuring henteu terang naha éta mangrupikeun stratégi, kuring ngan ukur terang yén kuring ngaraos langkung raoseun sareng katarik.
Kadua kalina urang angkat, kaayaan mimiti robih. Nalika urang bérés tuang, sateuacan angkat ka bumi, urang mampir ka basisir ningali pasanggiri di cai sareng ciuman munggaran urang ngagulung, anu ngajantenkeun kuring bungah pisan sareng pus abdi leres-leres direndem. Saolah-olah éta henteu cekap, anjeunna mimiti ngaganggu kuring, ngajalankeun leungeun-Na dina pingping kuring, nguseup dada kuring sareng noél kuring siririca.
Kuring pikir éta, sadar yén kuring bungah pisan, sanajan ku jumlah cairan dina péso kuring, anjeunna nempatkeun hayam jago na sareng ngarahkeun kuring ka tempat hirup munggaran kuring. Ningali yén kuring henteu réaksi anu sabalikna sareng kuring leres-leres betah, anjeunna nempatkeun leungeun kana sirah kuring sareng nyorong lembut kana kontol na, kuring mayar blowjob munggaran kuring.
Henteu lami sareng kuring ngaraos panas mani langsing ngeusi sungut kuring.
Kuring kasieunan sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng spérma anu parantos ngalir kana juru-juru sungut kuring. Kuring nyandak sungut tina hayam jago na angkat sirah kuring pamikiran ngeunaan nyiduh sadayana kaluar.

  • Ngelek, Carla … ngelek sadayana … tong dialungkeun! – Anjeunna naros ka kuring, serius pisan, naon anu kuring nurut tanpa sual.
    Kuring balik ka imah bingung pisan. Ironi naon! Kuring murni sareng murni, abdi henteu ngantepkeun aranjeunna nempatkeun leungeun kuring, kuring parantos kaluar sareng hiji lalaki dua kali sareng kuring parantos ngantep hal-hal anu kuring pikir ngan ukur bakal dilakukeun sareng salaki atanapi batur anu kuring dipikacinta pisan, komo tina jaman pacaran anu tangtu.
    Masalahna nyaéta kuring resep pisan maén sareng iteuk sareng mimiti gelut sareng diri.
    Saatos sababaraha dinten, anjeunna ngajak kuring ka kemah sasarengan. Kuring terang yén upami kuring nampi bakal kaleungitan parawan sareng réaksi munggaran kuring nyaéta henteu.
    Abdi hoyong hirup anu bénten sareng nyiapkeun kejutan pikeun kuring. Dina dinten anu janten perjalanan, anu parantos kuring ucapkeun yén kuring henteu badé angkat, kuring bahkan parantos atosan sareng rerencangan angkat ka juru anu sanés, bapak kuring sumping mabok pisan, anu sering kajadian. Janten, pikeun males ka bapak kuring, kuring mutuskeun kaleungitan keperawanan.
    “Abdi lakukeun!”, Pikir kuring. Budak murni, sabab dendam ieu henteu pernah ngoyagkeun bapak kuring, anu bahkan henteu terang yén kuring henteu parawan deui. Di sisi anu sanésna, éta pisan ngoyagkeun kuring, sabab salian ti kaleungitan hiji hal anu kuring pikasieuneun pisan, sadaya anu kuring bayangkeun ngeunaan bangsat turun ka solokan. Guru, sanaos kuring parantos kalibet pisan, di sagigireun henteu pasti naha kuring bogoh ka anjeunna, urang gaduh waktos hubungan anu sakedik pisan.
    Kuring tungtungna kaleungitan labu kuring di tenda kémping, tanpa romantisme anu kuring hoyong gaduh dina waktos éta. Sanés kusabab éta di tenda di tengah leuweung, langkung-langkung henteu aya orgasme, anu nalika éta kuring henteu nyangka éta kedahna pikeun kuring, tapi kusabab kajadianana.
    Jalma anu kuring pilih pikeun acara penting ieu henteu perkosa, tapi henteu ati-ati dina waktos éta, ngahasilkeun polah anu goréng, nyeri, teu pikaresepeun sareng nangis énjingna.
    Hirup lucu. Kami ngalaksanakeun tindakan anu teu tiasa urang bayangkeun hirup sapertos anu kuring cicing sareng budak ieu.
    Éta janten langkung parah saatos kuring santai sareng, sanaos henteu sumping, kuring mimiti resep ka jago nanjak sareng, komo deui, sareng jalma anu ngan ukur masihan kuring, hayam jago na bakal angkat sareng kuring, sadar ieu, tos aya beuteung kuring baseuh.
    Kuring pikir yén kusabab hawa nafsu ieu anjeunna ngaraos ngaraos pikeun kuring, iraha waé urang pendak anjeunna parantos sumping sareng hayam jago na anu keras hoyong asupkeun kuring, anu ngahambat pisan awal. Sanaos nguseup kontol na unggal-unggal urang ngaco, anjeunna henteu kantos nguseup pus kuring sareng éta ngareureuwas sakedik.
    Kalayan guru ieu, sanés ngan ukur kaleungitan parawan abdi, tapi kuring hirup dina waktos anu bahaya pisan tina hawa nafsu sareng kelamin.

Sanaos kanyataanna anjeunna hirup nyalira sareng urang ngagaduhan fasilitas pikeun nanjak di imahna, tempat dimana kami paling sering bangsat, sering payuneun anjingna, anu mesum pisan sareng ogé hoyong maénkeun, iraha waé urang pendak kami milarian pelanggaran sareng tempat nanjak.
Nafsu éta pisan anu urang teu tahan ngantosan dugi ka imahna. Nalika kami caket ka bumi indungna sareng kami terang yén anjeunna teu aya, éta dimana kami badé angkat. Kami bajingan di jalan, di jero mobil, dimana kuring sering nguseup kontol na sareng sababaraha réréncangan di jero, di kamar mandi imah babaturan anu ngondang kami ka sababaraha pésta sareng kadang di sakola anu urang damel.
Salah sahiji waktos dina bilik anjeuna ngagentos baju, anu meh teu tiasa obah. Tapi éta aya sareng seueur sieun katéwak sareng mesum pisan.
Nalika urang bajingan di sakola, iraha kuring balik deui ka kelas, barudak leutik, sanaos aranjeunna henteu sadar naon anu kajantenan, super dicandak. Kuring pikir kusabab bau séks anu ngeusi rohangan kusabab spérma guru kaluar tina péso, ngabaseuhan celana jero sareng ngalir kana suku, pacampur sareng aliran cairan heunceut, dileupaskeun ku kalakuan séksual.
Sareng urang teraskeun sareng sato sato anu nyababkeun urang silih saling nyambuang, dina waktos tuang siang sakola, di kantin pinuh, handapeun méja, dugi ka kuring ampir sumping. Anjeunna tumaros, anjeunna resep pisan sareng nyebarkeun kana panangan kuring, tanpa noise sareng ekspresi supados henteu narik perhatian. Tapi kumaha anjeun ngartikeunana: Ngan ukur séks.
Sugan, kusabab katerlibatan seksual anu ngahijikeun urang, kuring panginten sababaraha kali perkawis nikah ka budak ieu, sabab saé alusna hirup émosina ieu ku perasaan dibarengan ku bahaya, hawa nafsu sareng haté ngagedur teu lirén. Kusabab ieu henteu kajantenan, kami henteu neraskeun petualangan kami.
Abdi teu tiasa nyarios upami éta nguntungkeun pikeun kuring, sabab éta dibuka jalan pikeun hubungan séks anu sanés tanpa cinta anu kuring pikahoyong. Dugi, sababaraha taun ka pengker sareng saatos sababaraha mitra, kuring berhasil hirup séks sakumaha anu kuring impikeun, bahkan ngamungkinkeun diri kuring ngahontal orgasme.
https://go.hotmart.com/E45331045P
https://pay.hotmart.com/E45331045P

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s