Моето прво предавство

Анонимен

По шеснаесеттиот месец, мојата врска со Марсио започна да се оладува.
Тој сфати дека сака да се ожени и сака да изнајми куќа за живеење.
Му реков да продолжи да живее во мојот стан, можеме да бидеме заедно и да имаме секс како што бевме.
Не сакав да влезам на оваа свадба затоа што сум уште млада. Сакав да направам пауза од стапувањето во брак.
Немаше начин, никој не му го одзеде умот на Марсио од свадбената приказна.
Додека не зедовме сабота, баравме куќа за живеење, ја средивме куќата, во станот кога пристигнавме, повторно разговарав со него дека не сакам да се омажам и дека ќе живее сам.
Ја поминав неделата без секс со Марсио. Тој се качуваше по wallsидовите на петел во устата и пичката.
Во саботата отидовме дома да видиме мебел. Одевме во центарот, сè додека не пронајдовме убава продавница со различен мебел.
Стигнавме во продавницата, имаше едно многу убаво момче и еден човек кои составуваа мебел, и друг човек на возраст од 40 до 45 години или нешто слично.
Многу polубезно момче дојде да ни одговори, покажувајќи го мебелот и јас, особено, не обрнував внимание на мебелот во ниту една минута, само момчето, тоа беше кога тој го побара мобилниот телефон на Марсио за да може да се јави кога ќе пристигне троседот што немаше боја како што ни се допаѓа.
Јас завршив да му го дадам мојот број на момчето. Тој се придржувал давајќи картичка во продавницата со неговиот број и име. Тој го повика Цезар.
Како одминуваа деновите, јас постојано размислував за Цезар.
Еден ден кога заминав на ручек, отидов во продавницата да го видам Цезар, со изговор дали софата стигнала.
Прашав дали софата пристигна. Цезар рече дека не пристигнал и ќе потрае уште неколку дена.
Цезар беше со неговиот пријател во продавницата и сигурен сум дека неговиот пријател сфати дека флертувам со Цезар.
Момчето ме праша зошто мислам дека е добро софата да пристигне.
Јас одговорив дека веќе не сум расположен за брак, дека сум расположен да раскинам со мојот дечко.
Јас завршив назад кон мојата услуга.
Сакав да излезам со Цезар, но бев сигурен дека нема да преземе иницијатива да ми се јави.
Затоа, решив да му се јавам.
Се јавив во четврток и вечеравме во еден убав ресторан што веќе го знаев.
На закажаниот ден, кога беше време да заминам, Марсио отиде во мојата канцеларија да одиме заедно дома. Му реков дека може да оди дека ќе останам доцна за да завршам некои доцни услуги.
Во определеното време пристигна Цезар, ми се јави, слегов. И отидовме во ресторанот на вечера.
За време на вечерата Цезар ми раскажа сè за неговиот живот, јас му реков за мојот.
Откако завршивме со вечерата, тој ме однесе до мојата зграда, останавме на улица и разговаравме во автомобилот.
Кога почнавме да се бакнуваме внатре во автомобилот, јас веќе му го земав дикот, што беше многу тешко, долго време останавме во оваа стутка, сè додека не го замолив Цезар да му го извади дикот. Му го зедов дикот и почнав лесно да го дрскам додека го бакнував. Неговиот бакнеж не беше бакнежот што ме тресеше. Единствениот бакнеж што ме затрепери е еднаш кога бакнав девојка, нејзиниот бакнеж ме трепереше.
Беше кога побарав да му го цицам курот, јас почнав да му го цицам курот, тој беше многу помал од курот на Марсио.
Цицав околу 10 минути Цезар заврши да свршува во мојата уста.
Ебењето на Цезар е многу различно од ебото на Марсио.
Јас го оставив чистиот кур, и се збогувавме. И се договоривме да се сретнеме повторно, сега во мотел.

МУТУМНА РАБОТА
https://go.hotmart.com/T45282779J
https://go.hotmart.com/T45282779J?dp=1

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s