Ебам сопругата на мојот пријател

Анонимен

Здраво, имав пријател од детството, кој живееше близу до дома. Растевме заедно додека не бевме тинејџери, бевме одлични пријатели, но како одминуваше времето, тој доби девојка и јас бев добро.
Еден ден отидовме во клубот да се забавуваме тој ја зеде својата девојка (Силвија) ​​која беше заводлива бринета и со валкано лице до тогаш немав очи за привлечност затоа што бевме многу пријатели, но човек кога таа доаѓа од соблекувалната со тој забен конец мојата станица веќе ми даваше страст што никогаш ја немав близу неа, и ме виде како волкот гледам зад ловот и му даде насмевка на тоа кутре.
Отидовме на базен и сè беше нормално, но јас секогаш бев залепен на тој задник и го маскирав на мојата пријателка да не забележувам муабет од муабет, таа имаше идеја дека играме во базен, таа игра е да се стави лицето на вратот и само за да ми се раздели, сакаше да остане во момчето таму, пичката на вратот, веќе имав тврд кур под вода, сè до незгоден со јачината на звукот, а потоа ми се шегуваше под нозете и таа ми влезе под раката и ми ја избричи торбата Боже … биди напален, бев луд да растоварам и тоа беше кога морав да одам во тоалет и да ја треснам таа непослушна леле !!! каков тресок беше, се сеќавам на тоа до денес, после тоа отидовме секој во својата куќа беше околу девет часот ноќта слушам лице како ми викаше на портата од куќата, тоа беше нејзин пријател како ми рече дека Силвија сакаше да разговара со мене таму на аголот малку се срамав но отидов таму и таа започна да зборува. Веднаш прашав за мојот пријател, таа рече дека веќе спие, рече дека е уморен, а јас и нејзиниот пријател одевме по улицата кон нејзината куќа поминувајќи на темно место во близина на нејзината куќа имаше столче и седнавме таму наскоро нејзината пријателка замина и се фокусиравме, па се чини дека сето тоа беше испланирано, исчезнуваше само нејзината пријателка што веќе ме зграпчуваше без да кажам ништо, а јас бев исто така луд семпенсар што во тоа време ги носев овие фудбалски шорцеви што веќе ги стави нејзината рака меѓу моите нозе и веќе ме пикаше и таа носеше долги шорцеви и веќе започнавме да се мочаме локално и истовремено да бараме дали некој е на улица бев луд од страст и таа беше цела влажна, јас слегов моите шорцеви и таа ала ги повлече шорцевите настрана и веќе седеше на стапот и возеше како луда … каков адреналински хум наскоро го почувствува како дојде и се тресеше. Не можев повеќе да издржам и премногу леле !!! беше лудо.
Резиме на приказната, останавме уште неколку пати скриени, сè додека не дозна, ја изгубив мојата пријателка и девојка во тоа време
Грубување
https://go.hotmart.com/C44974415K
https://go.hotmart.com/C44974415K?dp=1

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s