GOODBYE VIRGINITY

Elh

Jeg heter Beatriz, jeg er 22 år gammel. Jeg er 1, 70 høy, jeg er lysebrun, jeg har kort brunt krøllete hår, øynene har samme fargetone som håret mitt. Jeg er litt overvektig, ikke mye, men jeg har middels og harde bryster, en stor rumpe som jeg arvet fra mamma, brede hofter og en tynn midje. Og jeg er her for å fortelle deg hvordan jeg mistet det lille håret mitt.

Vel, jeg var 18 da det skjedde, det var ikke mye annerledes enn nå, jeg hadde bare større hår og jeg var tynnere.
Jeg har en søster som er fire år eldre enn meg, da hun var 27 og daterte en 32 år gammel fyr, Rafael. Søsteren min er ikke mye forskjellig fra meg, vi er til og med veldig like, bare hun er mye tynnere, hun tok etter fars familie og arvet ikke de samme egenskapene som meg. Og jeg har alltid trodd at hun ikke samsvarte med Rafael.
Rafael var en veldig kjekk mann. Brunette med svart hår og svarte øyne, litt høyere enn meg, han må være omtrent 1. 78, rundt. Han hadde en veldig veldefinert kropp, ikke altfor overdrevne muskler, som passet veldig godt sammen og fikk ham til å se fantastisk maskulin ut, og han hadde et volum i shortsen som gjorde meg veldig nysgjerrig.
Jeg trenger ikke en gang å si at det bare var Rafael som dukket opp for meg å bli våt, ikke sant? Men Rafael brydde seg aldri, han behandlet meg alltid som kjæresten sin lillesøster, som et barn. Og jeg trodde aldri at noe kunne skje mellom oss, faktisk, han var sammen med søsteren min, og jeg var aldri et stort øye.
På den tiden var jeg også veldig dum, jeg hadde ikke en gang kysset før. Jeg skammet meg over å vise kroppen min, og jeg hadde ikke veldig korte eller stramme klær. Jeg hadde ikke så mange venner, så jeg var alltid hjemme. Jeg var veldig usosial.
På slutten av året ba Rafael søsteren min om å reise med ham til Angra dos Reis, moren min ønsket først ikke å reise, de datet faktisk i mindre enn et år, og moren min kjente ham ikke så godt og var redd. Men søsteren min insisterte og mor gikk bare med en betingelse: at de tok meg med, så vi kunne ta vare på hverandre. Søsteren min likte det ikke veldig godt, men hun var fornøyd.
Vi ordnet alt som skulle gå, jeg var ikke veldig fornøyd med ideen, men i helgen var alt klart og vi gikk. Vi bodde lenge på veien, Rafael tok oss i bilen sin, til vi ankom.
Stedet var vakkert. Huset så mer ut som en hytte enn et strandhus, og det var rett foran sjøen, på en øy med krystallklart vann og hvit sand, det så ut som et paradis. Samtidig ble jeg spent. Vi slo oss ned, søsteren min bodde i samme rom som Rafael og jeg i et annet rom, men rett ved siden av. Vi var veldig slitne fra turen, og så sov vi resten av dagen, uten å nyte stranden.
Dagene gikk og jeg la merke til at søsteren min forlot rommet og gikk til rommet sitt. Hun forventet at jeg skulle sove, men jeg våknet alltid opp til lydene, stønnene, som kom fra neste rom. Og det begeistret meg, jeg har alltid rørt og likte å tenke på at min svoger knullet søsteren min.
I løpet av dagen så jeg ham alltid i badebukser, lekte med søsteren min i vannet, og det volumet av den myke kuk hans gjorde meg nysgjerrig og spent. Jeg hadde aldri sett en levende pinne og fargene, og når jeg så min svoger, vakte han dette ønske om å se. Jeg hadde ennå ikke utnyttet sjøen, jeg hadde ikke tatt en bikini, så jeg ble bare på verandaen til huset, liggende i en hengekøye og så på alt, med et veldig lett antrekk for å avlaste varmen, fra tid til annen risikerte jeg å gå til sjøen selv i klær eller det lykkelige paret gikk ut, jeg gikk i truse og bh, det var en lukket strand, det var ingen fare for at noen skulle se meg.
En dag da søsteren min gikk ut med kjæresten sin, benyttet jeg anledningen til å gå inn i havet av undertøy. Jeg hadde på hvite truser, som verken var små eller store, men jeg ble alltid slått i den store rumpa mi, og en BH i samme farge som ikke lenger passet ordentlig på brystene mine og alltid utelatt, og etter våt ble de gjennomsiktige mot huden min, tydelig viser brystvortene og fitte til da jomfru og uberørt.
Jeg gikk meg vill, og da jeg forlot sjøen for å reise hjem, løp jeg inn i svogeren min. Han så på meg og analyserte meg på en måte som jeg virkelig trodde var naken. Han spiste meg med øynene og akkurat i det øyeblikket skjønte jeg at volumet i shortsen hans var høyere. Hvor er Bianca? Jeg trodde dere var ute … – spurte jeg, flau og flau mens jeg prøvde å skjule kroppen min med hendene.

 • Hun tar en dusj, ankom svett, ville friske seg og hvile seg og sendte meg for å lete etter deg. – Han svarte og analyserte meg. Han så skamløst på brystene mine og over hele kroppen, han så på meg fra topp til tå uten noen skam, og på et tidspunkt begynte han å berøre sin allerede harde kuk; han glattet og klemte diskret over kortslutningen.
  o lett, forsiktig og forsiktig, men fast.

GOODBYE VIRGINITY

Elh

Jeg heter Beatriz, jeg er 22 år gammel. Jeg er 1, 70 høy, jeg er lysebrun, jeg har kort brunt krøllete hår, øynene har samme fargetone som håret mitt. Jeg er litt overvektig, ikke mye, men jeg har middels og harde bryster, en stor rumpe som jeg arvet fra mamma, brede hofter og en tynn midje. Og jeg er her for å fortelle deg hvordan jeg mistet det lille håret mitt.

Vel, jeg var 18 da det skjedde, det var ikke mye annerledes enn nå, jeg hadde bare større hår og jeg var tynnere.
Jeg har en søster som er fire år eldre enn meg, da hun var 27 og daterte en 32 år gammel fyr, Rafael. Søsteren min er ikke mye forskjellig fra meg, vi er til og med veldig like, bare hun er mye tynnere, hun tok etter fars familie og arvet ikke de samme egenskapene som meg. Og jeg har alltid trodd at hun ikke samsvarte med Rafael.
Rafael var en veldig kjekk mann. Brunette med svart hår og svarte øyne, litt høyere enn meg, han må være omtrent 1. 78, rundt. Han hadde en veldig veldefinert kropp, ikke altfor overdrevne muskler, som passet veldig godt sammen og fikk ham til å se fantastisk maskulin ut, og han hadde et volum i shortsen som gjorde meg veldig nysgjerrig.
Jeg trenger ikke en gang å si at det bare var Rafael som dukket opp for meg å bli våt, ikke sant? Men Rafael brydde seg aldri, han behandlet meg alltid som kjæresten sin lillesøster, som et barn. Og jeg trodde aldri at noe kunne skje mellom oss, faktisk, han var sammen med søsteren min, og jeg var aldri et stort øye.
På den tiden var jeg også veldig dum, jeg hadde ikke en gang kysset før. Jeg skammet meg over å vise kroppen min, og jeg hadde ikke veldig korte eller stramme klær. Jeg hadde ikke så mange venner, så jeg var alltid hjemme. Jeg var veldig usosial.
På slutten av året ba Rafael søsteren min om å reise med ham til Angra dos Reis, moren min ønsket først ikke å reise, de datet faktisk i mindre enn et år, og moren min kjente ham ikke så godt og var redd. Men søsteren min insisterte og mor gikk bare med en betingelse: at de tok meg med, så vi kunne ta vare på hverandre. Søsteren min likte det ikke veldig godt, men hun var fornøyd.
Vi ordnet alt som skulle gå, jeg var ikke veldig fornøyd med ideen, men i helgen var alt klart og vi gikk. Vi bodde lenge på veien, Rafael tok oss i bilen sin, til vi ankom.
Stedet var vakkert. Huset så mer ut som en hytte enn et strandhus, og det var rett foran sjøen, på en øy med krystallklart vann og hvit sand, det så ut som et paradis. Samtidig ble jeg spent. Vi slo oss ned, søsteren min bodde i samme rom som Rafael og jeg i et annet rom, men rett ved siden av. Vi var veldig slitne fra turen, og så sov vi resten av dagen, uten å nyte stranden.
Dagene gikk og jeg la merke til at søsteren min forlot rommet og gikk til rommet sitt. Hun forventet at jeg skulle sove, men jeg våknet alltid opp til lydene, stønnene, som kom fra neste rom. Og det begeistret meg, jeg har alltid rørt og likte å tenke på at min svoger knullet søsteren min.
I løpet av dagen så jeg ham alltid i badebukser, lekte med søsteren min i vannet, og det volumet av den myke kuk hans gjorde meg nysgjerrig og spent. Jeg hadde aldri sett en levende pinne og fargene, og når jeg så min svoger, vakte han dette ønske om å se. Jeg hadde ennå ikke utnyttet sjøen, jeg hadde ikke tatt en bikini, så jeg ble bare på verandaen til huset, liggende i en hengekøye og så på alt, med et veldig lett antrekk for å avlaste varmen, fra tid til annen risikerte jeg å gå til sjøen selv i klær eller det lykkelige paret gikk ut, jeg gikk i truse og bh, det var en lukket strand, det var ingen fare for at noen skulle se meg.
En dag da søsteren min gikk ut med kjæresten sin, benyttet jeg anledningen til å gå inn i havet av undertøy. Jeg hadde på hvite truser, som verken var små eller store, men jeg ble alltid slått i den store rumpa mi, og en BH i samme farge som ikke lenger passet ordentlig på brystene mine og alltid utelatt, og etter våt ble de gjennomsiktige mot huden min, tydelig viser brystvortene og fitte til da jomfru og uberørt.
Jeg gikk meg vill, og da jeg forlot sjøen for å reise hjem, løp jeg inn i svogeren min. Han så på meg og analyserte meg på en måte som jeg virkelig trodde var naken. Han spiste meg med øynene og akkurat i det øyeblikket skjønte jeg at volumet i shortsen hans var høyere. Hvor er Bianca? Jeg trodde dere var ute … – spurte jeg, flau og flau mens jeg prøvde å skjule kroppen min med hendene.

 • Hun tar en dusj, ankom svett, ville friske seg og hvile seg og sendte meg for å lete etter deg. – Han svarte og analyserte meg. Han så skamløst på brystene mine og over hele kroppen, han så på meg fra topp til tå uten noen skam, og på et tidspunkt begynte han å berøre sin allerede harde kuk; han glattet og klemte diskret over kortslutningen.
  o lett, forsiktig og forsiktig, men fast.

Jeg forte ham at jeg var jomfru eller i det minste prøvde å si det, og jeg skjønte at han var gal for å høre om det, enda mer brukt. Da jeg innså at han allerede sugde brystene mine, sugde brystvortene mine en etter en delikat, men sulten, med grådighet. Han slikket, sugde, nappet, etterlot meg helt arr og stikkende, mens han intensiverte pastasjen på spiren min. Jeg stønnet allerede høyt og krøllet mot kroppen hans. Inntil jeg kjente intens spasmer over hele kroppen, stønnet jeg høyt av glede, og jeg mistet balansen i bena og miss nesten på gulvet. Det hadde vært den beste orgasmen i livet mitt.
Han kysset hele kroppen min forsiktig og utforsket nakken min med leppene og kroppen min med de store, faste hendene. Han klemte mon og rumpa mi hardt, han slo meg og sa at han alltid ville ha meg, og at etter at han så meg på stranden, begynte han å ønske meg enda mer, og at han var gal på rumpa mi. Han klemte brystene mine, lekte med brystvortene mine som var harde. Han brukte meg mens jeg kom meg etter orgasme. Jeg kjente hånden hans på meg, og han la den på kuk, som var ute og pekte så hardt mot taket. Jeg rystet ved berøringen og så på den kuk så sulten, og drepte nysgjerrigheten min. Jeg holdt fast på den harde, store, tykke, varme kuk i hendene mine. Hans kuk var vakker, brun med et rosa hode så stort at det så ut som en sopp. Hanen hans må ha vært omtrent 18 cm og var dekket av årer, myk, varm, mandig. Klosset begynte jeg å onanere skinke, jeg visste ikke nøyaktig hvordan jeg skulle gjøre det, men jeg prøvde hardt å gi glede til mennene jeg ville så mye. Jeg så pre-gleden hans sikle over hodet på pikken hans og brukte fingrene mine der og spredte gallaen over kroppen til pikken hans, og etterlot ham helt frillet.

 • Ja, svigerinne … Du har det veldig bra, men kom hit, kom … – Han sa kjærtegne ansiktet mitt og tvang lett hodet mitt ned mot kuk. Jeg knelte foran deg og tok pikken din. Hodet på kuk hans fylte hele munnen min, og jeg sugde, sugde, gned tungen i urinrøret, slengte kukens hode med min varme og våte tunge. Han stønnet, krøllet av glede og oppmuntret meg til alltid å si at jeg hadde det bra, at munnen min var var og jeg sugde velsmakende. Han holdt hodet på meg og tvang det enda vanskeligere mot kuk, og fikk meg til å svelge kuk så langt jeg kunne til jeg kvalt fra hodet nappet på halsen.
  Snart fikk jeg taket på det, og jeg sugde det hardt, og fikk en rask og langsom tid. Han tok hånden min og la den på ballene sine, forsto jeg og begynte å massere, klem forsiktig. Jeg kjente hans kuk vokse og hovne opp i munnen min, puls mot mot leppene mine, og jeg kjente en varm og salt væske invadere munnen min, mens svogeren min hylte av glede og kom. Jeg prøvde å spytte ut cum, men svogeren min tok tak i ansiktet mitt, dekket til munnen min og fikk meg til å svelge av avsky.
  Han tok meg til rommet sitt, låste døren og kastet meg på sengen. Han tok av meg trusa og bh’en min, og tok av seg shorts og undertøy og ble naken foran meg. Jeg lo med forlegenhet av jeg så på hans perfekte og smakfulle kropp. Han spredte bena mine og miss i fitta, sugde på meg som om han var sulten og i en hast, men forsiktig. Tungen hans stimulerte sexet mitt lett, forsiktig og forsiktig, men bestemt.

Han omringet fingeren ved inngangen til fitta og truet noen ganger med å trenge inn i meg.

 • Jeg vil knulle deg her på rommet mitt, i sengen min, så jeg vil alltid huske deg, svigerinne … Jeg vil føle fitta stram mot pikken din … Nå! – Han sa å legge sin store kropp på min, holde pikken sin og onanere. Han berørte leppene til mine og kysset meg sakte, tungen hans masserte mine, utforsket hele munnen min, og jeg prøvde å følge den fortsatt vanskelig. Nervøs og spent på at hun kysser for første gang og at hun er i ferd med å bli deflowered. I det nøyaktige øyeblikket følte jeg hodet på pikken din ved inngangen til fitte, svogeren begynte å tvinge meg, og jeg følte hodet på pikken din invadere den våte fitta mi. Noen ganger gled pikken hans ut av fitta mi, men svogeren min ga seg ikke og prøvde igjen, og tvang pikken hans inn i den stramme fitta mi, han stønnet mot munnen min og jeg stønnet av smerter i munnen hans.
  Jeg kjente hodet på kuk hans komme inn i fitte og svogeren min stønnet, hylte av glede at jeg trodde han skulle komme. Jeg stønnet av smerte, jeg følte at det store hodet på pikken hans rev meg, spratt det lille hodet mitt, og jeg ville stoppe og gi opp, men svogeren min fanget meg med kroppen og tvang pikken hans inn i fitta og fikk kuk til å invadere meg. Han stoppet når han var inne i meg, så inn i øynene og gratulerte med at jeg mistet jomfruen min. Så begynte han å komme og gå sakte, jeg stønnet av smerte og følte hans store, tykke kuk inni meg. Jeg følte et ubehag da kuk hans gikk inn og ut av fitten min, selv om den var treg. Svogeren min stønnet, hylte, annerledes enn da han jævla søsteren min. Han kysset nakken min, bitt meg, sugde huden min så hardt at jeg måtte presse ham for å stoppe.
 • Ah … For en stram fitte du har, svigerinne … Det er så deilig … Ah … – Han sa at han fremskyndet bevegelsene sine, og fikk sterkere trykk i fitta. Jeg følte en blanding av glede og smerte som fikk meg til å stønne som en tispe i varmen, høy, uten skam og smerte. Han ble motivert av stønnene mine og pumpet hardt inn i fitten min, og slo kuk i meg hardere og raskere, mer aggressivt. Han holdt nakken min og forbannet meg, sa at jeg skulle være hans lille tispe, at han alltid ville knulle meg, at jeg skulle bli avhengig av kuk hans og slå ansiktet mitt. Det gjorde meg gal, og da jeg fant meg selv, cummet jeg med kuk hans begravd i fitta, og snurret meg under kroppen. Han stoppet mens jeg kom og fitten min trengte seg desperat på pikken hans, stønnet han og jeg visste at han var nær å komme. Han tok pikken sin nesten ut av meg og stakk den på en gang dypt i fitta, med makt, fikk meg til å skrike, akkurat i det øyeblikket tok han pikken sin igjen, i en hast, hylende høyt av glede og kom, skitten magen min med sin varme og saftige sæd. Kroppen hans ristet og han stønnet til den siste dråpen cum kom ut, og så kollapset han ved siden av meg.
  Jeg brente, følte at det hadde blitt laget et hull i meg, og kom meg etter den helvete, da jeg hørte søsterens stemme på jakt etter kjæresten sin. Rafael og jeg så straks på hverandre, jeg tok tak i undertøyet mitt, forlot rommet mitt fortvilet og løp til mitt. Det var bare at søsteren min ikke tok oss. Den dagen dro vi og søsteren min mistenkte ingenting. Jeg måtte legge mye sminke på nakken og dekke brystene mine godt, fordi svogeren min etterlot meg alt preget av hikke og bitt. Etter den dagen svogeren min begynte å gå mindre hjemme, hans samvittighet var tung og han følte seg skyldig, jeg innrømmer at jeg også.

https://go.hotmart.com/L44996370M

https://go.hotmart.com/L44996370M?dp=1

https://go.hotmart.com/W44996414E

https://go.hotmart.com/W44996414E?dp=1

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s