Jag tog den trånga tunnelbanan i en minikjol.


Anonym
Hej, jag heter Fernanda. Jag är 18 år och bor i Rio de Janeiro, efter att ha berättat om några fall som hände mig eller att jag blev redo för vänner bestämde jag mig för att berätta den här historien här.
Tja, för att veta lite mer om mig: Jag är en brunett, jag har brunt rakt hår med blont hår, bruna ögon, 1,67 i höjd, 58 kilo, jag har tjocka ben, stor rumpa, små bröst för medelstora och xaninha jag brukar variera , ibland luktar denna lilla håriga andra håriga alltid.
Idag ska jag berätta vad som hände med mig förra året när jag gick i skolan, jag bor i norra zonen och studerade i centrum på morgonen så jag behövde inte gå igenom tåget till skolan, jag hade en vän som alltid följde med mig och det fanns en pojke som också gick ibland.
Varje dag var det detsamma, tåget var alltid packat, vi klämde in i det och varje dag var det några killar som gnuggade händerna och gnuggade mig och min vän.
När dagarna gick började jag lägga märke till att det alltid var samma killar som gjorde en runda om oss och fortsatte att dra nytta av oss. Pojken som gick med agenten gick för att klaga till en av killarna och slutade med att slå ett slag, hans vänner stal fortfarande pengar, klocka och ryggsäck från min vän. Den dagen var jag rädd och en av dem berättade för mig att ingenting skulle hända med mig eller min vän Patricia som alltid var med mig.
Nästa dag gick Paty och jag till skolan bara i två, för pojken som följde med oss ​​sa att han inte skulle gå i skolan med tåg längre, och som alltid gillar killarna hela tiden och gnuggar oss, det var alltid detsamma sätt, en kille skulle stanna bakom mig och de andra skulle vara runt för att dölja killen som stod bakom, sätt ut pinnen och gnugga den i min röv, han skulle passera handen och pressa min rumpa, han skulle också föra handen över xaninha alltid bakom inte för att få uppmärksamhet, jag gick alltid i skolan med byxorna, de slog bara händerna över mina kläder, först var jag lite rädd men senare gillade jag det, de lade papper med telefonnumret i mina byxfickor (mer Jag ringde aldrig), ibland lade de till och med pengar i. Vad jag inte tyckte var att de gjorde narr av mig och lämnade mina byxor smutsiga, när jag kom till stationen var jag tvungen att gå på toaletten för att rengöra byxorna.
Det var alltid på väg till skolan, för på vägen tillbaka skulle jag återvända med buss eller lifta och det stannade så till slutet av året, Paty och jag åkte alltid med tåg alltid i samma bil som vi till och med fick sina trosor och behåar.
Så när det var slutet av året hade Paty en idé att gå i skolan med en kjol och inte ha på sig byxor som vi alltid gjorde, jag gick med på att vi kombinerade de två att gå i en kjol och ta byxorna i ryggsäcken för att ha på sig när jag kom i skolan.
Jag gick i vita sneakers, vit skolblus, kort denim kjol och röd spets BH och trosor.
Den dagen var det den längsta skolresan i mitt liv, när vi gick på tåget såg killarna på oss och log, snabbt gjorde de ratten som vanligt, killen som stannade bakom lade ut pinnen och gnuggade mig, Jag kände att pinnen gnuggar i mina trosor, han började lägga handen under kjolen, han lade mina trosor åt sidan och slätade ut mig och lade in lillfingret i mig, han kramade mig hårt och gnuggade pinnen i min xaninha jag kände det han försökte komma in, när jag kände att mitt huvud kom in rörde jag mig och lät honom inte passa, han var utan kondom och han pumpade mig med sin kuk som gnuggar min xaninha mer för att komma in han kom och smurade mig allt jag fick all cum sedan kom en annan bakom mig och gnuggade den också gnuggade han pinnen bakifrån och lade handen framför min xaninha han fick lägga mer i den jag tog ut den sedan han fortsatte att röra vid mig och gnugga tills jag kom och han också.
När hon kom till stationen släppte jag taget och gick direkt till toaletten för att städa mig själv och ta på mig byxorna. Jag hade alla mina trosor på, Paty fick sina trosor sönder, de satte henne också i den.
Vi städade oss själva, tog på oss byxorna och gick i skolan, det var den sista dagen som vi tog tåget tillsammans för att gå i skolan, det var en lång och också mycket trevlig resa.
Fram till idag tar jag mina trosor utan att tvätta, ibland tar jag det, jag minns den dagen och jag onanerar.

https://go.hotmart.com/C44638245H

https://go.hotmart.com/C44638245H?dp=1

https://go.hotmart.com/G1037950J

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s