ANJING TEU DIPERAJUAN … FODASTIK


Tuamjinha
Réréncangan badé ngumbara sareng nyungkeun kuring ngurus bumi na salami 1 minggu.
Dina waktos éta kuring cicing nyalira sareng teu kéngingkeun kuring cicing sareng cicing di imahna salami 1 minggu.
Wangunanna nuju di damel sareng aranjeunna masang perancah.
Budak lalaki narik perhatian kuring, anu sakuduna umurna sakitar 17, 18 taun.
Anjeunna jangkung, bageur, buuk poék, panonna langsing.
Gusti, “liburan” kuring dimimitian ogé.
Kuring sok naék tangga sareng anjeunna dina émutan.
Abdi dugi ka imah réréncangan teras muka jandéla
-Hi, anjeun cicing di dieu?
-Teu, sobat kuring ngumbara padamelan sareng kuring datang ngurus imahna.
Panganteur kuring sanés langkung teu kirang ti anu ti mimiti kuring ningali anjeunna, kuring langsung horny sakumaha sih.
-Wah, abdi kedah angkat.
Abdi lumpat blinds satengahna sareng badé mandi.
Duh kumaha saé cai éta … kumaha tiis na.
Péso abdi nuju ucul-ucul nanyakeun noél kuring teras bari ngaliwat gél kana awak kuring, kuring ngalirkeun leungeun sareng … aduh nikmat …
Kuring ngan ukur gaduh 2 panangan panangan sareng kuring sumping, ngaleos sareng lolong.
Budak éta masihan kuring hésé pisan sareng kuring henteu tiasa nahan tapi nempelkeun ramo sareng ngusap diri.
Abdi kaluar tina pancuran, ngabungkus anduk teras angkat ka kamar tidur.
Anjeunna leumpang dina parancah sareng dua anu sanésna kuring nguping di sisi sanésna.
Edan ku hawa nafsu, kuring mutuskeun pikeun nyerang siririca pikeun anjeunna.
Lemari baju aya eunteung ageung, nyanghareup kana jandéla.
Kuring ngalungkeun diri dina ranjang sareng ngalieuk kana eunteung, terang caketna, muka suku kuring sareng mimiti nyembur gélo, meredih nalika ngusap usuk.
-Hi, naha urang gaduh pésta sayang? Naha anjeun hoyong bantosan?
-Hummmmmmmmmm.f Kuring tumaros nalika kuring datang pisan nalika kuring ningali anjeunna.
Boner kuring teraskeun.
Abdi gugah sareng muka jandéla langkung lega sareng …
-Kaseuseup jago abdi, hayu …
Anjeunna parantos kaluar, geulis, ageung sareng kandel
Sadayana taranjang, kuring nangtung dina cangkéng sareng mimiti nyentak kontol na, bari lumpat leungeun kana kantongna.
Kuring nempatkeun hayam jago na dina sungutna sareng unggal gerakan sirah kuring jago na ngagedéan beuki loba.
Sora kolega anu sanésna tetep datang ti sisi séjén.
-Acik alit abdi … hummmmm ………… Abdi ampir ngaraosan.hummmmm
-Ajang mah ……. uiiiiiiii
Sungut kuring pinuh ku mani panas sareng ngajantenkeun kuring hoyong ngamanpaatkeun awak anu gedé, ngeunah éta.
-S Saatos anjeun angkat damel, sumping, kuring ka anjeunna.
-Dupi abdi tiasa nyandak batur sareng kuring?
-Who?
-Abdi, naha kuring tiasa nyandak atanapi henteu? –
-Hum …. delicia. Geuning enya.
Abdi masih buligir, ngagolér dina ranjang, mesum.
Dina satengah jam, dua lalaki asup kana jandéla éta.
Anu sanésna parantos ngeupeulkeun kana cangkéng sareng jilid calana, kuring merhatoskeun jilid anu ageung
Aranjeunna mimiti nyium sareng sora anu dilakukeun ku sungut aranjeunna ngajantenkeun kuring langkung mesum.
Duanana baju baju sareng nalika kuring ningali anu sanésna ngaletak kontol morenaço abdi, aya, éta masihan kuring nafsu anu muka suku sareng biwir heunceut kuring, kuring ngantep imajinasi na ngalir maka morenaço kuring ngadeukeutan ka kuring, poking dirina, nyarios ka anu sanés.
-Kasih, tuang burit kuring, bari kuring tuang éndah pussy ieu.
Anu sanés henteu dipénta sareng saatos ngalangkungan hayam jago na dina sungut kuring, pikeun masihan anjeunna blowjob, anjeunna angkat ka tukangeun morenaço kuring sareng nyebatkeun anjeunna di dinya kalayan kuat, ku nafsu:
-Oh … sayang..kirim sadayana ……. aii ……. éta, ngaco atuh … punch pisan … issssssooooooooooo
Horny anjeunna murag kana péso kuring sareng kuring ngaraos baso na ngajalajah pussy kuring.
Biwirna nyepengan cakar ageung sareng heuras kuring
-Oh ……. hummmmmmm ….. anu pikaresepeun ……… aiiiiii … ngaletak kuring sadayana … garingkeun madu abdi …. hummmmm ….. cinta ……
-Oh …. freaks …. hayu urang resep kana 3 ……
Bangsat nya … nyorong kontol na …..
-Sumuhun bangsat kuring bangsat kuring..hummmmm …. naon anu pikaresepeun
Kuring sumping pisan nalika kuring ngaraoskeun pus abdi diserang ku walungan mani.
-Porra, rupa naon anu saé.
Kami parantos tuang siang sareng orgy alit kami teraskeun.
Kontol éta, ngabayangkeun éta dina burit kuring, masihan kuring ngageter, kusabab éta kandel sareng ageung, tapi duanana ngaco kuring sareng kumaha nikmatna éta ngaraos nyeri dina burit kuring mecenghul, nalika salah ngaco sareng pikaresepeun éta karaos pussy abdi diseuseulan sareng dijilat ku anu sanés.
Nalika réréncangan naros ka kuring pikeun ngurus bumi anjeunna, kuring henteu pernah nyangka yén anjeunna bakal masihan bangsat anu saé.
Ka anu salajengna

https://go.hotmart.com/H44017272Dhttps://go.hotmart.com/H44017272D?dp=1

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s