Hej kompisar.


COVID-19, det förbannade, lömska, farliga och mördande husdjuret, kräver för att vi ska överleva och inte fånga oss, att vi stannar inne i våra hem så länge vi kan och bara lämnar när det inte finns fler alternativ. Endast i nödvändiga, extrema fall. Och att när vi gör det gör vi det med all omsorg som krävs för att säkerställa vår säkerhet, enligt riktlinjerna från hälsoorganen, såsom korrekt användning av en mask, handhygien, tvätta dem före och efter måltider med tvål eller rengöringsmedel. Åtgärden bör involvera fingrar, handflator och baksidan av händerna mot handlederna. Gör samma procedur före och efter användning av kollektivtrafik och hissar och när vi har fysisk kontakt med människor eller saker utanför våra hem. Om du inte har tillgång till toalett blir det alltid lättare att ha alkoholgel. När du hostar och nysar, använd vävnader för att förhindra att utsöndringar elimineras i luften, undvik också att skaka hand och komplimanger i ansiktet. Undvik att vidröra dina ögon, näsa och mun utan att händerna är rena.
Jag vet att det inte alls är lätt, särskilt för dem som, precis som jag, är en del av de så kallade “riskgrupperna”, som bor i hemmepension och uppfyller social isolering, långt ifrån bekanta, vänner och släktingar. Hur som helst, långt ifrån dem vi vill vara tillsammans med. Det bästa är alltså att vi håller oss aktiva, produktiva och att vi bevarar vår fysiska och mentala hälsa. Så att vi inte förtvivlar och / eller blir galna. Jag läser, skriver, tittar på TV, lyssnar på musik, går in på sociala nätverk, ringer, som alla borde göra. Men jag vill göra mer. Och jag försöker. Erbjuder mitt företag via mina webbplatser och böcker, tillgängliga på:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Böckerna TRAVESSIA, DELAS, DELES och OPERAÇÃO MUTUM, med engelska versioner CROSSIN, FRÅN DEM, DITT och OPERATION MUTUM, publicerade och distribuerade av Amazon, finns tillgängliga i e-bok och inbundna versioner, för köp eller gratis läsning via Kindle obegränsad i:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Jag lämnar min broderliga och kärleksfulla omfamning med var och en av dig och ber dig, varmt, att fortsätta vara försiktig. Det husdjur DÖDER!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s