Hei venner.


COVID-19, det forbannede, luske, farlige og morderiske kjæledyret, krever for at vi skal overleve og ikke fange oss, at vi blir inne i hjemmene så lenge vi kan og bare drar når det ikke er flere muligheter. Bare i nødvendige, ekstreme tilfeller. Og at når vi gjør det, gjør vi det med all den forsiktigheten som kreves for å sikre vår sikkerhet, i henhold til retningslinjene fra helseorganene, for eksempel riktig bruk av maske, håndhygiene, vaske dem før og etter måltidene med såpe eller vaskemiddel. Handlingen bør involvere fingrene, håndflatene og baksiden av hendene til håndleddene. Gjør den samme prosedyren før og etter bruk av offentlig transport og heiser, og når vi har fysisk kontakt med mennesker eller ting utenfor hjemmet. Hvis du ikke har tilgang til toalett, gjør det alltid lettere å ha alkoholgel. Når du hoster og nyser, bruk vev for å forhindre at sekresjoner elimineres i luften, og unngå å håndhilse og komplimenter i ansiktet. Unngå å berøre øynene, nesen og munnen uten at hendene er rene.
Jeg vet at det ikke er lett, spesielt for de som, i likhet med meg, er en del av de såkalte “risikogruppene”, som bor i pensjon i hjemmet og oppfyller sosial isolasjon, langt fra bekjente, venner og slektninger. Uansett, langt fra de vi gjerne vil være sammen med. Det beste er altså at vi holder oss aktive, produktive og at vi bevarer vår fysiske og mentale helse. Slik at vi ikke fortviler og / eller blir sprø. Jeg leser, skriver, ser på TV, hører på musikk, får tilgang til sosiale nettverk, ringer, som alle burde gjøre. Men jeg vil gjøre mer. Og jeg prøver. Tilbyr firmaet mitt gjennom nettsteder og bøker, tilgjengelig på:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Bøkene TRAVESSIA, DELAS, DELES og OPERAÇÃO MUTUM, med engelske versjoner CROSSIN, FRA DEM, DERES OG OPERATION MUTUM, utgitt og distribuert av Amazon, er tilgjengelige i e-bok og innbundet versjoner, for kjøp eller gratis lesing gjennom Kindle ubegrenset i:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Jeg forlater min broderlige og hengivne omfavnelse med hver og en av deg og ber deg hjertelig om å fortsette å være forsiktig. Det kjæledyret dreper!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s