Hallo vrienden.


COVID-19, dat vervloekte, stiekeme, gevaarlijke en moorddadige huisdier, vereist, voor onze overleving en niet om ons te vangen, dat we zo lang mogelijk in onze huizen blijven en alleen vertrekken als er geen opties meer zijn. Alleen in noodzakelijke, extreme gevallen. En dat wanneer we dat doen, we dat doen met alle zorg die nodig is om onze veiligheid te garanderen, volgens de richtlijnen van de gezondheidsorganen, zoals het juiste gebruik van een masker, handhygiëne, wassen voor en na de maaltijd met zeep of wasmiddel. De actie moet de vingers, handpalmen en de achterkant van de handen tot aan de polsen omvatten. Doe dezelfde procedure voor en na het gebruik van het openbaar vervoer en de liften en als we fysiek contact hebben met mensen of dingen, buitenshuis. Als je geen toegang hebt tot een toilet, maakt het gebruik van alcoholgel het altijd gemakkelijker. Gebruik bij hoesten en niezen tissues om te voorkomen dat secreties in de lucht worden uitgescheiden en vermijd ook handen en complimenten op het gezicht te schudden. Raak uw ogen, neus en mond niet aan zonder dat uw handen schoon zijn.
Ik weet dat het helemaal niet gemakkelijk is, vooral voor degenen die, net als ik, deel uitmaken van de zogenaamde “risicogroepen”, die thuis met pensioen gaan, een sociaal isolement vervullen, ver weg van kennissen, vrienden en familieleden. Hoe dan ook, verre van degenen met wie we samen zouden willen zijn. Het beste is dus dat we onszelf actief en productief houden en dat we onze fysieke en mentale gezondheid behouden. Zodat we niet wanhopen en / of gek worden. Ik lees, schrijf, kijk tv, luister naar muziek, ga naar sociale netwerken, bel, zoals iedereen zou moeten doen. Maar ik wil meer doen. En ik probeer het. U mijn bedrijf aanbieden via mijn websites en boeken, verkrijgbaar bij:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

De boeken TRAVESSIA, DELAS, DELES en OPERAÇÃO MUTUM, met Engelse versies CROSSIN, FROM THEM, THEIR en OPERATION MUTUM, uitgegeven en gedistribueerd door Amazon, zijn beschikbaar in e-book en hardcover-versies, die je kunt kopen of gratis lezen via Kindle onbeperkt in:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Ik verlaat mijn broederlijke en liefdevolle omhelzing bij ieder van jullie, en vraag jullie heel veel om voorzichtig te blijven. Dat huisdier DOODT!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s