Hola amics.


COVID-19, aquella mascota maleïda, astuta, perillosa i assassina, requereix, per a la nostra supervivència i per no atrapar-nos, que ens quedem dins de les nostres cases el temps que puguem i només marxem quan no hi hagi més opcions. Només en casos extrems necessaris. I que quan ho fem, ho fem amb tota la cura necessària per garantir la nostra seguretat, segons les directrius dels òrgans sanitaris, com l’ús correcte d’una màscara, la higiene de les mans, rentar-les abans i després dels àpats amb sabó o detergent. L’acció hauria d’implicar els dits, els palmells i la part posterior de les mans fins als canells. Feu el mateix procediment abans i després d’utilitzar el transport públic i els ascensors i quan tinguem contacte físic amb persones o coses, fora de casa nostra. Si no teniu accés al vàter, tenir gel d’alcohol sempre us ho facilita. Quan tossiu i esternudeu, utilitzeu teixits per evitar que s’eliminin les secrecions a l’aire, així com evitar donar la mà i els compliments a la cara. Eviteu tocar-vos els ulls, el nas i la boca sense que les mans estiguin netes.
Sé que no és gens fàcil, sobretot per a aquells que, com jo, formen part dels anomenats “grups de risc”, viuen jubilats a casa, complint un aïllament social, lluny de coneguts, amics i parents. De totes maneres, lluny dels que voldríem estar junts. El millor, doncs, és que ens mantenim actius, productius i que preservem la nostra salut física i mental. Perquè no ens desesperem ni ens tornem bojos. Llegeixo, escric, miro la televisió, escolto música, accedo a les xarxes socials, truco, com tothom hauria de fer. Però vull fer més. I ho intento. Oferint-vos la meva empresa a través dels meus llocs web i llibres, disponibles a:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Els llibres TRAVESSIA, DELAS, DELES i OPERAÇÃO MUTUM, amb versions en anglès CROSSIN, FROM THEM, THEIR i OPERATION MUTUM, publicats i distribuïts per Amazon, estan disponibles en versió electrònica i de tapa dura, per a la compra o lectura gratuïta a través de Kindle il·limitat en:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Deixo la meva fraternal i afectuosa abraçada amb cadascun de vosaltres, demanant-vos, caríssim, que tingueu cura. Aquesta mascota MATA!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s