Hej venner.


COVID-19, det forbandede, luskede, farlige og morderiske kæledyr, kræver for vores overlevelse og ikke at fange os, at vi bliver inde i vores hjem så længe vi kan og kun forlader, når der ikke er flere muligheder. Kun i nødvendige, ekstreme tilfælde. Og at når vi gør det, gør vi det med al den nødvendige omhu for at sikre vores sikkerhed i henhold til retningslinjerne fra sundhedsorganerne, såsom korrekt brug af en maske, håndhygiejne, vask dem før og efter måltider med sæbe eller vaskepulver. Handlingen skal omfatte fingre, håndflader og bagsiden af ​​hænderne til håndledene. Udfør den samme procedure før og efter brug af offentlig transport og elevatorer, og når vi har fysisk kontakt med mennesker eller ting uden for vores hjem. Hvis du ikke har adgang til et toilet, gør det altid lettere at have alkoholgel. Når du hoster og nyser, skal du bruge væv for at forhindre, at sekretioner elimineres i luften. Undgå også at ryste hænder og komplimenter i ansigtet. Undgå at røre dine øjne, næse og mund uden at dine hænder er rene.
Jeg ved, at det slet ikke er let, især for dem, der ligesom mig er en del af de såkaldte “risikogrupper”, der bor i pension i hjemmet og opfylder social isolation langt fra bekendte, venner og familie. I hvert fald langt fra dem, vi gerne vil være sammen med. Det bedste er derfor, at vi holder os aktive, produktive, og at vi bevarer vores fysiske og mentale sundhed. Så vi ikke fortvivler og / eller bliver vanvittige. Jeg læser, skriver, ser tv, lytter til musik, får adgang til sociale netværk, ringer, som alle burde gøre. Men jeg vil gøre mere. Og jeg prøver. Tilbyder min virksomhed gennem mine hjemmesider og bøger, tilgængelig på:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.kontosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Bøgerne TRAVESSIA, DELAS, DELES og OPERAÇÃO MUTUM med engelske versioner CROSSIN, FRA DEM, DERES OG OPERATION MUTUM, udgivet og distribueret af Amazon, fås i e-bog og Hardcover-versioner, til køb eller gratis læsning gennem Kindle ubegrænset i:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Jeg efterlader min broderlige og kærlige omfavnelse med hver enkelt af jer og beder jer dyrt om at fortsætte med at være forsigtig. Det kæledyr dræber!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s