Hei ystävät.


COVID-19, se kirottu, salamyhkäinen, vaarallinen ja murhanhimoinen lemmikki, vaatii selviytymisemme eikä kiinni saamiseksi, että pysymme kodeissamme niin kauan kuin voimme ja lähdemme vain, kun vaihtoehtoja ei ole enää. Vain välttämättömissä äärimmäisissä tapauksissa. Ja että kun teemme niin, teemme sen kaikella huolellisuudella, jota tarvitsemme turvallisuutemme takaamiseksi terveyselinten ohjeiden mukaisesti, kuten maskin oikea käyttö, käsien hygienia, peseminen ennen ja jälkeen aterioita saippualla tai pesuainetta. Toiminnan tulisi koskettaa sormia, kämmentä ja käsien takaosia ranteisiin. Suorita sama menettely ennen julkisen liikenteen ja hissien käyttöä ja sen jälkeen ja kun meillä on fyysinen yhteys ihmisiin tai muihin asioihin, kodin ulkopuolella. Jos sinulla ei ole pääsyä wc: hen, alkoholigeelin käyttö tekee siitä aina helpompaa. Yskäessäsi ja aivastellessasi käytä kudoksia estämään eritteiden poistumista ilmassa. Vältä myös kättelyä ja kohteliaisuuksia kasvoilla. Vältä koskemasta silmiäsi, nenääsi ja suusi ilman, että kätesi ovat puhtaat.
Tiedän, että se ei ole ollenkaan helppoa, varsinkaan niille, jotka, kuten minä, kuuluvat ns. “Riskiryhmiin”, asuvat kotona eläkkeellä täyttäen sosiaalista eristäytymistä kaukana tuttavista, ystävistä ja sukulaisista. Joka tapauksessa, kaukana niistä, joiden kanssa haluaisimme olla yhdessä. Parasta on siis, että pidämme itsemme aktiivisena, tuottavana ja säilytämme fyysisen ja henkisen terveytemme. Jotta emme epätoivoisi ja / tai hulluisi. Luen, kirjoitan, katselen televisiota, kuuntelen musiikkia, käytän sosiaalisia verkostoja, soitan, kuten kaikkien pitäisi tehdä. Mutta haluan tehdä enemmän. Ja yritän. Tarjoan yritykselleni verkkosivustojani ja kirjojani, jotka ovat saatavilla osoitteessa:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Amazonin julkaisemat ja levitetyt kirjat TRAVESSIA, DELAS, DELES ja OPERAÇÃO MUTUM englanninkielisillä versioilla CROSSIN, FROM THEM, THEIR and OPERATION MUTUM ovat saatavana e-kirjoina ja kovakantisina versioina, ostettavissa tai lukea Kindlen kautta. rajoittamaton:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Jätän veljellisen ja rakastavan syleilemisen teihin jokaiseen, pyytäen teitä, rakkaani, jatkamaan varovaisuutta. Tuo lemmikki tappaa!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s