Hallo vriende.


COVID-19, die vervloekte, sluipende, gevaarlike en moorddadige troeteldier, vereis dat ons, om ons te oorleef en ons nie vang nie, so lank as wat ons kan binne-in ons huise bly en net vertrek as daar nie meer opsies is nie. Slegs in noodsaaklike, uiterste gevalle. En as ons dit doen, doen ons dit met die nodige sorg om ons veiligheid te verseker, volgens die riglyne van die Gesondheidsorgane, soos die korrekte gebruik van ‘n masker, handhigiëne, was dit voor en na ete met seep of skoonmaakmiddel. Die handeling moet die vingers, handpalms en die agterkant van die hande aan die polse insluit. Doen dieselfde prosedure voor en na die gebruik van openbare vervoer en hysbakke en as ons liggaamlik met mense of dinge buite ons huise kontak het. As u nie toegang tot ‘n toilet het nie, is dit altyd makliker om alkoholgel te hê. As u hoes en nies, moet u weefsels gebruik om te voorkom dat afskeidings in die lug uitgeskakel word. Vermy ook die handskud en komplimente op die gesig. Vermy aanraking van u oë, neus en mond sonder dat u hande skoon is.
Ek weet dat dit glad nie maklik is nie, veral vir diegene wat, soos ek, deel uitmaak van die sogenaamde “Risikogroepe”, wat by die huis afgetree het en sosiale isolasie vervul, ver van kennisse, vriende en familielede. In elk geval, ver van diegene saam met wie ons graag wil wees. Die beste ding is dus dat ons onsself aktief, produktief hou en dat ons ons liggaamlike en geestelike gesondheid bewaar. Sodat ons nie wanhoop en / of mal raak nie. Ek lees, skryf, kyk TV, luister na musiek, besoek sosiale netwerke, bel, soos almal behoort te doen. Maar ek wil meer doen. En ek probeer. Ek bied u my maatskappy aan via my webwerwe en boeke, beskikbaar by:

http://www.professorpoeta.com.br
http://www.kontosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br

Die boeke TRAVESSIA, DELAS, DELES en OPERAÇÃO MUTUM, met Engelse weergawes CROSSIN, VAN HULLE, HULLE en OPERATION MUTUM, uitgegee en versprei deur Amazon, is beskikbaar in e-boek- en hardebandweergawes, te koop of gratis te lees deur Kindle onbeperk in:
https://www.amazon.com.br/s?k=Jos%C3%A9+Araujo+de+Souza&i=stripbooks&__mk_pt_BR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref = nb_sb_noss

Ek verlaat my broederlike en liefdevolle omhelsing met elkeen van u en vra u van harte om aan te hou om versigtig te wees. Daai troeteldier DOOD!

José Araujo de Souza (Buté)

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s