DE VADER VAN MIJN VRIEND


Aphrodite
Die regenachtige middag was Marina bij Giulia’s huis gaan werken, maar in feite was de chemie die haar naar dat huis had gebracht een andere. En hij had net de deur van het huis geopend. Het was alles wat Marina verwachtte. Giulia’s vader was een charmant schandaal! Een heel mooie, lange, sterke kroon met een heel ondeugende glimlach die werkte als een magneet die Marina naar hem toe trok.
De klus was geklaard en Giulia moest zich snel klaarmaken om haar Engelse les niet te missen.
Marina bleef daar terwijl haar vriendin ging douchen en aankleden.
Het huis was erg groot en ze wist niet waar de vader van haar vriendin kon zijn. De regen maakte veel lawaai en dus slaagde ze erin de trap op te gaan en zijn kamer binnen te gaan zonder dat hij haar aanwezigheid opmerkte.
Meerdere keren hoorde ze haar vriendin haar naam hardop roepen, maar ze bleef stil totdat ze het opgaf en het huis verliet.
Nu waren het alleen zij en hij op die koude, regenachtige middag in dat enorme huis. Marina was verschrikkelijk en creëerde verschillende situaties om haar wensen te vervullen. Hij realiseerde zich dat Renan op kantoor was, rende naar zijn suite en spatte water op zijn eigen witte blouse (die een reden had om die dag aan te kleden) en klopte tweemaal op de deur, terwijl hij Renan zachtjes riep.
Toen hij de deur opendeed, deed hij zijn ogen wijd open, verrast door het beeld van de jonge vrouw wiens borsten duidelijk werden getoond door de transparantie die het natte effect veroorzaakte. Onmogelijk om de onmiddellijke hitte die het hem had veroorzaakt niet op te merken en niet te voelen. Marina slaagde er niet in om Renan in het tennispak te slikken. Dat witte uniform had haar meest ondeugende instincten uitgelokt. Ze zwegen een paar seconden naar elkaar en keken elkaar aan en het ijs werd gebroken door de ondeugende Marina die vroeg of hij haar een handdoek kon geven om te drogen omdat hij water op haar had gemorst en het erg koud had. Ik geef toe dat het smerige gezicht dat Marina voor Renan trok de boodschap gaf zonder enige twijfel voor hem te laten.
Hij glimlachte om haar avances goed te keuren en nam haar mee naar haar kast en leidde haar bij de riem. Binnen beval hij haar haar blouse uit te trekken zodat hij hem kon drogen. Marina zei dat het niet nodig zou zijn omdat ze het zelf zou doen.
Renan pakte met zijn grote handen haar vuisten en leunde tegen de muur om duidelijk te maken dat hij de kaarten zou geven. Hij vroeg hem niet te bewegen totdat hij daarvoor toestemming had gegeven. Ze was daar nogal verbaasd over, aangezien ze tot dan toe alleen met jongens van haar leeftijd te maken had gehad.
Renan pakte een schaar van het aanrecht in de badkamer en zocht zijn weg naar het overhemd dat Marina droeg. Zodra de lappen op de grond vielen, begon hij de waterdruppels van zijn schoot te likken. Het droogde het hele gebied af zonder Marina’s borsten te benaderen, wat haar altijd provoceerde.
Op dat moment droeg ze alleen een rok, slipje en gympen en was ze van binnen helemaal verbrand. Marina wilde altijd al in contact komen met iemand met meer ervaring dan zij. Alles wat hij deed was nieuw voor dat 17-jarige meisje. Renan was ongeveer zes maanden alleen sinds hij een relatie had beëindigd. Niet slecht om in de kamer aangevallen te worden, toch?
De tennisles kan wachten …
Hij bukte zich en knielde, maakte haar gympen los, trok uit en reed met zijn tong over Marina’s benen en dijen die diep zuchtten en haar nagels in zijn rug drukte terwijl het likken en de hickeys intenser werden. Hij speelde lange tijd met zijn tong in de buurt van Marina’s lies. Als ze volledig uit de hand zou lopen, was het doel bereikt. Ah, hoe hij beheerste wat hij kon doen met de aanval van zijn tong op dat nog onontgonnen lichaam. Marina smeekte Renan om haar op te eten en zei dat haar vriendin misschien elk moment kon komen en zo niet kon eindigen.
Hij stopte plotseling met het aanraken van haar en opende de kast en kwam terug met een zwarte das die het meisje snel blinddoekte. Marina was erg verrast, daar klopte haar hart! Hij vroeg haar om zijn hand te nemen en hem te vertrouwen. Marina kon alleen maar ja zeggen en ja en ja.
Samen gingen ze de trap af en hij nam haar mee naar de jacuzzi van het huis. Het was een prachtige omgeving! Hij legde haar op een chaise longue en zette voor het moment een passend liedje op. Hij begon de jacuzzi te vullen met heel heet warm water, stak een paar aromatische kaarsen aan en af ​​en toe kwam hij plotseling op haar af en stal een kus van haar, een andere keer tilde hij zijn lange zwarte haar op en drong zijn nek binnen met hete kussen. Zulke angsten zijn niet geweldig, vraagt ​​Renan Marina. Toen hij zich op een gegeven moment realiseerde dat Marina heel kalm was en op de chaise ging zitten, trok hij meteen haar slipje uit en begon zachtjes aan haar spleetje te zuigen. Ze schrok enorm! Het gevoel verrast te zijn was erg goed! Het maakte Marina erg opgewonden!

Hij legde haar op de grond en spetterde een paar druppels warm water op haar buik. Ik zou haar huid graag zien kruipen. Marina had hem al gesmeekt om haar daar te verslinden, maar hij lachte meer hondjes en vroeg het meisje om te kalmeren.
Ik bracht het meisje naar de rand van de jacuzzi en zette haar met haar benen in het water. Door de warmte van het water werd het nog meer opgewarmd. Hij knielde achter haar neer en begon haar rug te masseren terwijl hij haar smakelijke dingen vertelde. Zijn mast raakte haar rug, nu streelde hij haar kont, nu raakte hij haar stijve en mannelijke staaf met kracht op haar rug aan, zodat hij een idee had van wat haar te wachten stond.
En steeds meer wilde ze hem in zich hebben.
Hij ging het water in en nog voordat ze aan het geluid van het water gewend was, trok hij haar naar zich toe. De kussen waren zo intens, zo heet, zo ondeugend dat haar mond al brandde, alsof hij verbrand was.
Hij rukte de das uit haar ogen en ze leek alles in een tweede blik te willen hebben. Beide lichamen in het water, verwarmd door het water en branden van plezier.
Renan trok Marina naar de rand, draaide haar op haar rug en tilde het meisje met haar handen bij het middel op, stak de helft van haar lichaam naar buiten en begon haar te penetreren met lichte slagen die geleidelijk de intensiteit, bewegingen en bewegingen verhoogden. haar geschreeuw vermengde zich met het gekreun en de pittige zinnen die hij tegen haar sprak, dat alles deed het verlangen alleen maar toenemen en ze vroeg om meer en meer.
Renan leunde met zijn natte borst op Marina’s rug terwijl hij haar mooie volle borsten kneep, hij stak zijn staaf steeds dieper in haar, de nieuwsgierigheid doodde dat ze moest worden verslonden door een man die ouder was dan zij.
Ze bleven lange tijd op dit lekkere ding totdat Marina hem vroeg haar weer te kussen. Er begon een nieuwe ronde en hij was bereid om er alles van te verkennen en volledig te genieten van de nieuwsgierigheid van dat meisje.
Hij besloot haar lichaam volledig te masseren en met zijn grote handen, lange vingers en een oncontroleerbaar verlangen om Marina’s meest gevoelige punten te ontrafelen, liet Renan haar heel ontspannen en overgegeven achter toen hij zijn rozenknop naderde en daar met een zachte aanraking, langzaam, met gevarieerde en lichte bewegingen slaagde hij erin de vulkaan te activeren die erin zat en waarvan ze niet wist dat ze die bezat.


Enviar feedback
Histórico
Salvas
Comunidade

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s