VIKTIG


Hej, jag heter José Araujo de Souza, från Belo Horizonte (MG), Brasilien.
Jag är begränsad till min bostad som de flesta av er, och försöker försvara mig mot smittan från COVID-19. Jag är en del av den så kallade “riskgruppen”.
Pensionerad lärare, jag spenderar mest tid på att läsa, undersöka och skriva saker som jag tycker är intressanta och lägger ut på mina webbplatser
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Jag anser att det nuvarande ögonblicket är det viktigaste och farligaste jag någonsin har levt i mitt liv. Med någon slarv, och även utan att vara slarvig, kan vi smittas på något sätt av COVID-19 och ledas till någon form av lidande, förtvivlan och / eller död.
Jag hoppas kunna hjälpa dem som inte längre kan spendera hela sin arbetstid, eftersom de hindras från att leva det normala liv de levde, begränsade någonstans och erbjuda dem mina webbplatser som en extra distraktion och daglig underhållning. Jag uppdaterar dem varje dag.
Jag kommer att älska att ha dig som följare och jag skulle gärna vilja att du hänvisar dem till dina kontakter.
Tillgång. Bli Medlem. Ange. Dela med sig.
Låt oss göra allt för livet!
Kramar.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s