PENTING


Hai, abdi José Araujo de Souza, ti Belo Horizonte (MG), Brazil.
Kuring kakurung di tempat cicing kuring sapertos kaseueuran anjeun, nyobian membela diri ngalawan panularna COVID-19. Kuring bagian tina anu disebut “kelompok résiko”.
Guru pensiunan, kuring nyéépkeun waktos kaseueuran maca, nalungtik sareng nyerat hal-hal anu kuring pikaresepeun sareng diposting dina situs kuring
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.contoseroticosdequalidade.com.br
Kuring nganggap momen ayeuna salaku anu paling penting sareng paling bahaya anu kuring kantos hirup dina kahirupan kuring. Ku teu ati-ati naon waé, sareng tanpa teu paduli, urang tiasa katépaan, ku sababaraha cara ku COVID-19 sareng nyababkeun sababaraha jinis sangsara, putus asa sareng / atanapi maot.
Kuring ngaharepkeun tiasa ngabantosan aranjeunna anu teu tiasa nyéépkeun waktos damelna, sabab dicegah tina hirup normal anu aranjeunna hirup, dikurungkeun dimana-mana, nawiskeun situs-situs aranjeunna salaku hiburan tambahan sareng hiburan sadidinten. Kuring ngamutahirkeun aranjeunna unggal dinten.
Abdi hoyong pisan anjeun janten pengikut sareng kuring hoyong pisan anjeun ngarujuk aranjeunna ka kontak anjeun.
Aksés. Daptar. Nunjukkeun. Bagikeun.
Hayu urang ngalakukeun sagalana pikeun hirup!
Pelukan.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s