PENTING


Hai, aku José Araujo de Souza, saka Belo Horizonte (MG), Brasil.
Aku kenceng ing omahku kaya umume sampeyan, nyoba mbela awak dhewe saka panularan COVID-19. Aku minangka bagean saka “klompok risiko” sing diarani.
Guru pensiunan, aku nglampahi akeh wektu kanggo maca, riset lan nulis bab-bab sing dakkarepake lan dikirim ing situsku
http://www.professorpoeta.com.br
http://www.contosdesacanagem.com.br
http://www.kontoseroticosdequalidade.com.br
Aku nganggep wayahe saiki minangka sing paling penting lan paling mbebayani sing aku lakoni. Kanthi nglirwakake, lan sanajan ora preduli, kita bisa kena infeksi, kanthi COVID-19, lan bakal ngalami sawetara kasusahan, putus asa lan / utawa tiwas.
Muga-muga bisa mbantu wong sing ora bisa ngentekake kabeh wektu kerja, amarga dheweke dicegah ora bisa urip normal, dikurung ing endi wae, nawakake situsku dadi gangguan liyane lan hiburan saben dinane. Aku nganyari saben dina.
Aku seneng dadi sampeyan dadi pandherek lan aku pengin sampeyan ngrujuk menyang kontak.
Akses Ndhaptar. Nuduhake. Nuduhake.
Ayo padha nindakake kabeh urip!
Ngrangkul

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s