Totosinha – Kuinka sain lempinimeni


Aline Totosinha

Hei, olen iloinen, jos et vieläkään tunne minua, voit soittaa minulle Aline Totosinha.
Kävin lukiossa hyvin perinteisessä koulussa Brasíliassa. Vastoin akateemisten vaatimusten tasoa korkeakoulu tarjosi opiskelijoille ilmaisen pääsyn suurelle virkistysalueelle. Voisimme viettää tyhjät tunnit luokkien, laboratorioiden ja lounaan välillä rentoutuen. Urheilukenttien lisäksi tällä pihalla oli kaksi pingispöytää, spiroboli, useita shakkilaudoilla varustettuja pöytiä ja kolme geek-pöytää.
Olen aina ollut hyvä nörtissä. Lähimmät ystäväni pitivät pingistä ja lentopalloa. Joka kerta, kun he ottivat riskin geekillä, he menettivät pahasti ja pojat pilkkasivat heitä. Mutta annoin heille työtä, joten minua kunnioitettiin ja toivottiin enemmän geek-pöydissä.
17-vuotiaana, käydessämme lukion kolmantena vuotena, asuimme juhlissa, ja yksi hienoimmista osista liittyi pieneen ryhmäämme valmistautumaan tytön taloon, jonka isä antoi meille kyydin kotiin. Perheemme vuorottelivat, ja vietimme joka viikonloppu lauantai-iltapäivän yhden pienen ryhmämme neljän tytön kotona. Silloin aloimme mieltyä meikkiä ja muita asioita naisuniversumista.
Eräänä lauantai-iltapäivinä olimme Camila-Camin talossa. Tuossa viikossa äitini oli vienyt minut ostoksille Pátio Brasiliin ja valitsemaan syntymäpäivälahjani, joka oli jo myöhässä. Kun ajattelin jo lauantain hälinää, valitsin mekon, jolla on erilainen tyyli kuin minulla jo ollut: matala selkä. Camin talossa näytin ahdistuneena heti uuden mekon ystävilleni, jotka rakastivat sitä ja pyysivät minua kokeilemaan sitä ja tekemään hänen paraatinsa.
Otin pois valkoiset All Star matalahousut, mustat ylä- ja farkkushortsit ja pukeuduin uuteen asuuni. Mekko oli kuninkaansininen, erittäin kevyttä kangasta. Se oli löysempi ylhäältä, mukava pääntie takana ja enemmän liimattu alareunassa hameessa. Ryhmän hauska tyttö Dani puhui jo:

 • Vau, Line. Et vain voi käyttää tätä rintaliiviä, oikea ystävä? Miksi se on siellä? Nyt haluan tehdä sen, että katselen, kuinka vietät koko yön näiden raskaiden tuttien kanssa, jotka heiluttavat vapaasti, ei mitään kevyttä ja täysin löysää. Hahahahaha! Kaverit rakastavat nähdä rintasi … Tarkoitan, että näet TEIDEN tanssimassa tänään, kenellekään meistä ei jää mitään!
  Nauroimme ilkeästä pelleytyksestä, ja vapautin koukut rintaliivilleni ja otin vaatteen pois ottamatta pukeutumistani.
 • Hitto, se ei ole reilua! Katsokaa niitä Lineen tiaisia! – sanoin Majulle tarttumalla rintoihin mekkoani ja ravistamalla niitä puolelta toiselle. Katsoin peiliin. Koska rintani olivat jo erittäin suuret, vaikka mekko oli löysä, se oli hyvin kiinnitetty rintoihin. Niiden pyöreät muodot näkyivät hyvin kevyen kankaan läpi, ja suuttimet näkyivät hyvin selvästi ohuen kankaan läpi. Vyötäröllä mekko oli löysä, ja sen alle juuttui reiteilleni ja perseeni. Perseeni ei ollut kovin iso, mutta mekossa pakarat näyttivät pyöreämmiltä ja isommilta, liian tiukat pikkuhousut olivat hyvin merkittyjä. Tunsin olevani kuuma ja kaunis.
 • Se oli todella kaunista! Anna minun kokeilla sitä? – Cami kysyi.
 • Haluan sen myös! – Dani sanoi seuraavaksi.
  Otin puvun pois, minulla oli vain pikkuhousut. Cami nousi sängystä ja alkoi riisua jättäen vain alusvaatteensa. Dani ja Maju katselivat vaihtoa istuessaan makuuhuoneen matolla. Camin ruumis oli hyvin erilainen kuin minun. Hänen rintansa eivät olleet pieniä, mutta ne eivät todellakaan olleet suuret ja painavat eivätkä pyöreät kuin minun. Hänen rintansa olivat terävämpiä, hyvin kasvatettuja, isoja areoleja ja hyvin vaaleanpunaisia, mutta nokat eivät olleet yhtä merkittäviä kuin minun. Butt oli pieni ja hänellä oli yllään valkoinen pitsi kaleon. Pitkien hiusten kohokohdista huolimatta pitsi pystyi näkemään puoliksi ajeltuun papukaijaan, ja hyvin mustat hiukset muodostivat kolmion aivan huulien yläpuolelle, jotka olivat sileitä ja merkitty pitsi keskellä.
  Kun hän pukeutui mekkoon, asu näytti täysin erilaiselta kuin olin kokeillut. Se muuttui herkemmäksi, eikä nännejä ollut näkyvissä kankaan läpi. Hän laittoi pari beigenvärisiä keskikorkoisia pumppuja ja alkoi kävellä huoneessa. Vaikka hänen takapuolensa oli hieman litteä, hänen reidensä olivat paksut, ja kun hän käveli, mekko kutistui ja juoksi ylös jalkojensa päälle. Istuen lattialla Dani sanoi:
 • Täältä näet perseesi.
  Dani ja Maju myös riisuivat vaatteensa ja kokeilivat mekkoani, ja jokaisen rungolla se näytti erilaiselta kappaleelta. Neljä meitä vain pikkuhousuissa, puhuimme ruumiistamme. Maju oli hyvin laiha, tumma ihoinen ja korkein meistä, mallityyppi. Dani oli ohuesta vyötäröstään huolimatta hieman pulleampi, leveillä lantioilla ja housuissa hieman rasvaa ja kaunein. Hänellä oli hunajanväriset silmät, suorat tummanruskeat hiukset ja hyvin valkoinen iho.

Kasvot muistuttivat noita amerikkalaisia ​​näyttelijöitä, paksut, pyöreät huulet.
Kaikista meistä rintani olivat epäilemättä suurimmat. Puhuessaan siitä, mistä pojat pitivät, Dani ja Cami pyysivät koskettamaan heitä nähdäkseen miltä se oli. Yhdessä kukin alkoi puristaa yhtä rintaani. Huolimatta siitä, että en ole kiinnostunut tytöistä, kahden rintani kosketus alkoi saada minut hieman innostumaan. Maju katseli kaikkea, istuen nyt sängyssä jaloillaan ristissä kuin intialainen, keltaisilla fluoripikkuhousuilla vastakkain hänen ihonsa kanssa. Asento jätti jalkansa auki ja Majusta oli laiha, huolimatta kamelin jalka.
Yhtäkkiä Dani puristi yhdellä kädellä oikean rintani pohjaa ja kaatui suunsa yli. Olimme kaikki yllättyneitä. Hyvin märällä suulla hän imi ja vapautti nännini useita kertoja peräkkäin, mikä sai pilluni kuumaksi heti. Katsoin alaspäin ja näin hänen lihavan suun imevän titteni. Sinä päivänä hän yritti punaista huulipunaa, joka näytti täydelliseltä siinä suussa, joka imi minua. Sitten hän ojensi kielensä ja alkoi nuolea pieniä areolejani alhaalta ylöspäin, hyväillen turvonnutta nokkaani märällä kielelläni. Cami ja Maju katselivat meitä hiljaa. Kun ajattelin, ettei se voi tulla enää voimakkaammaksi, hän avasi suunsa leveäksi, tarttui niin paljon kuin pystyi suuresta rinnastani ja imi sen pois minusta vetämällä ja nostamalla sitä imulla. Hän teki sen kovasti, kunnes rintani paino oli liian suuri ja painovoima voitti hänen tekemänsä imun. Yhdellä napsautuksella rintani liukui ulos Danin suusta, märkä hänen syljestään ja heilui voimakkaasti.

 • Rakastan melonia! – Dani sanoi murtamalla jään ja saa meidät nauramaan.
  Rakastan sitä, että rintojani silitettiin ja imettiin, ja vaikka tyttöjen koskettaminen oli hyvin outoa, tunne Danilla ei ollut yhtä miellyttävä. Lihavaiset huulet maalattiin punaisiksi, lämmin suu ja pehmeä kieli innostivat minua, hän todella imi tissiäni kuin mehukas hedelmä. Nyt hänen suunsa oli tahriintunut huulipunalla, ja se jakoi kirkkaan punaisen rintani ihon kanssa. Lyön vetoa, että hänellä, Majulla ja Camissa oli myös märät pikkuhousut kuten minullakin. Dani ajoi kätensä kuolaavan rintani yli kuivattamalla sylkeä ja lisäsi nauraen:
 • Anteeksi ystäväni, kaikella kunnioituksella, en voinut vastustaa tätä melonia!
 • Siksi pojat haluavat vain leikkiä hänen kanssaan. Koska hän on kaikkein totosinha! – Maju pilkasi vitsi samalla kun kehui kehoani, joka oli jo melko kehittynyt iän myötä, ja demoralisoi täysin taitoni foosballissa. Jatkoimme puhetta, pukeuduimme ja pidimme hauskaa illalla.
  Seuraavana tiistaina lounasaikaan tytöt löysivät paljon koulujen hakemisen jälkeen minua pelaamassa nörttiä joidenkin poikien kanssa. Cami lähetti sisäisen vitsimme ääneen kaikkien kuulemaan:
 • Toki, katso missä hän on. Aline Totosinha!
  Kaksinkertainen merkitys lempinimi jumissa ja vielä tänään ihmiset, joiden kanssa opiskelin lukiossa, kutsuvat minua niin.

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google

Você está comentando utilizando sua conta Google. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s